arkadaşlar getsime spoiler almak istiyorum ışıksız nerden temin edebilirim sahibinden comda falan var ama alan oldumu hiç nasıdır bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
slm sahibinden com da sem tuning ilanindan almisdim ben halada kullaniyorum o zaman boya ve montaj dahil 100 tl idi .... su anda hic bir deforme yok 3 gunde hazir olmusdu ... Simdi ise yeniden oraya baska bir (on panjur logosuz) siparis verdim gecen hafta cumartesi gunu persembe gunune hazir dediler olmadi cumartesiye dediler (bugun icin) gittim yine yok pazartesiye kaldi bir daha asla SEM TUNING den urun almam ve tavsiyede etmem....
Forumun arama motorunu kullanırsanız 3-4 tane spoiler ile ilgili konuya ulasabilirdiniz. Forum üyes, olan "Fatih Efe" adlı arkadas İstanbul, Ümraniye Duddullu da bu işi yapmakta. Forum uyelerine boyalı halde 90-100tl die demişti. Telefonu: 0535 641 45 65 / 0216 313 30 27 efepolyester http://www.spoylercenter.com/ Fatih Efe. Forumdan aldıgınızı söylerseniz yardımcı olur. Her türlü spoiler mevcut. Sadece aracın rengini söyluyorsunuz. Ertesi gun kargo ile yolluyor. Bende bir ara niyet etmiştim. Sonra standart spoiler olsa ne olur olmasa ne olur dedim. Daha orjinal bir sey bulursam ozmn dedim ve bekliyorum orjinal bişi görmeyi.