arkadaslar bi sitede gets için ön sis farı düğmesi buldum ancak 2003-2005 modellerine göreymiş galiba benim aracım 2007 model acaba boyutları aynımı düğmenin eğer aynıysa alacam yardımcı olurmusunuz ??? ilanda bu adreste :http://www.yedekparcabul.com/urun/hyundai-getz--03-05--sis-far-dugmesi_445410.aspx?CatID=25061#
hocam merhaba, sis farı butonunu alıp montajını yaptınmı ? bilgilendirirsen çok iyi olur . iyi akşamlar dilerim
bu sis farı düğmesini bulamadım normal bi düğme taktık orjinal düğmesini bulursam takıcam iyi akşamlar. Düzenleyen : MURON70
selam arkadaslar bende simdiye kadar bir cok degisik arabalara bindim opel corsadan hyundai accent eski kasa ve admira ,tempra ,palio, reno 19 .en son arabamda 1 ay öncesine kadar merea libertiydi 2004 model 64 binde yakitida dedikleri kadar fazlada degildi bütün bakimlarinida serviste yaptirdim uzun yillar binmekti amacim ama bir gün yolda seyir halinde devir saati kendiliginden 5 bin devirlere cikti indi derken bi kac kez daha tekrarladi servis yaklasik 1 milyar masrafi olur degince kizdim sattim alan kisiden de parca fiyatini düstüm tabi uzun zamandir getz lere karsi bir ilgim var su anda da da sürekli arayis icindeyim acaba pisman olurmuyum cünki araba konusunda pek sansli da degilim arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim
merhaba arkadaşlar ben de sis farı taktırdım getzime. taktırıken de ustaya parklarda birlikte yanacak şekilde ayarla dedim o daöyle yaptışu anda parkları yakmasam dahi sadece sisler yakılabiliyor. arka sis farı düğmesine bir kez bastığımda sadece ön sisler yanıyor farları açtığımda da arka sis de yanıyor, bilginize...
Merhaba, benim şu anda 2.aracım ve 2 aracımda hyundai getz' di araca güvenebilirsiniz, ayrıca bakım masrafları ve parça fiyatları gayet uygun.