Arkadaşlar geri itese atıyoum yanıyor gaza debriyajdan ayağımı kaldırıp gaza basınca geri sönüyor bazen geri vitese atsamda yanmıyo, bazen yanıyo... Acaba sorun geri vites müşüründe mi yoksa başka bi yerdemi.. boşuna 20-30 lira verip müşür almayım diye soruyorum...
Bunu deneyerek bulabilrsiniz bence.Sorun şurdadır die kesin birşey söylenemez. Büyük ihtimal müşürdedir. Bir ara bende sürekli yanıyodu.Kırmızı ışıkta durunca arkada duran araçlar sürekli ya kornaya basıyor yada sellektör yapıyordu. bir elektrikçiye gidip müşürü kontrol ettirmelisiniz.
snayiye hiç uğraşmak istemiyorum adam oraya müşürü takmaya en kötü 20 lira para isticek ne gerek var bi vidayı sokmeye okadar para vermeye ondan sormuştum zaten soruyu
Böyle bir durumda ilk kontrol edilecek yer müşürdür. O zaman Yetenek ve hırdavat malzemen varsa çıkartıp kontrol edeceksin.Sorun varsada ona göre hareket edersin.
Müşürü aldığın yerde hemen dene, müşürden değilse iade edersin. Almadan önce de söylersin, sorun etmezler diye düşünüyorum.
Problem müşürde olabilir. Fakat çok basit bir yerde de olabilir. Arka stop/lamba grubuna giren kablolar kontrol edilebilir. Yada duy ve ampul de kontrol edilebilir alternatif olarak.
ampulde yanmada sıkınt yok ikiside yanıyo. geri vitese cok itersem sönüyor ama attıp geriye bırakırsam yanıyo sanırım müşürden. teşekkürler arkadaşlar....