Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Geri görüş kamerası

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda bruno85 tarafından 16 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. bruno85

bruno85 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bruno metsu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    [​IMG]yeni teyp taktırdım erama, geri görüş kamerası uyumlu yalnız arkadaşlar kamera hakkında hiçbir bilgim yok nasıl bir kamera taktırmalıyım bazı kameralar metrajı dahi ölçebiliyormuş bu plakaya takılabilenlerden istiyorum

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Benim Bildigim Teybin Yazılımı Metreyi Ölçüyor

3. kaanp

kaanp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yeni teybin hayırlı olsun. Fakat hem geri görüş kameralı araç (5 inc ekran) hem de sensorlü araç (farklı zamanlarda farklı araçlar) kullanmış birisi olarak o cihaz için kamera yatırımını boşuna yapmamanı öneririm.

Onun yerine hemen hemen kameranın fiyatına mal edeceğin bir geri vites mesafe sensörü taktır.

Aracının era olduğun görüyorum. Era'daki tape yeri ve ekran boyutunu göz önüne alacak olursak o görüntü ile sağlıklı manevra yapman pek mümkün değil. Faydadan çok zarar görebilirsin.

Şu anki aracım yüksekkasalı olduğu için sedanlardan alıştığım geri bakarak yanaşmayı yapamıyorum. Her ne kadarayna görüşü çok iyi olsada diğer çoğu araca göreyukarda baktığım için engelleri tam algılayamıyorum.

Geri vites sensörü(sadece bağıran değil, hangi noktadan kaç cm var onu da gösteren) ve aynalar yardımı ile sorunsuzpark edebiliyorum.

Sen taktırmazmısın diye soracak olursan taktırabilirim derim. Benim araçta kamera girişi olan7 inc ekranlı bir double din DVD var zaten. Onun için taktırabilirim derim ama daha önce kullandığım için çok da niyetim yok açıkçası.
    Düzenleyen : kaanp

Bu Sayfayı Paylaş