Arkadaşlar aracım i20 style.Dokunmatik ekran yok.Geri görüş kamerası takılır mı?Dikiz aynasında görüntü olabilr mi.Taktıran arkadaşlar var mı?
Takıyor lar kardeş ben taktırdım iç dikiz aynanın üstüne ince bir aynadaha geçirip öyle yapıyorlar ben ist coşkun hyundai servisinde taktırdım cekmekoyde fiyati 350 tl civariydi
Merhaba , takılıyor ancak yukarıda abdullah bey de söylemiş fiyat uçuk biraz, daha ucuzlarıda var ama ileride arıza oranına göre değişecek. Ben multimedya led ekran taktırınca full taktırcam , onun için para biriktirmekteyim en azından hepsi dahil olucak.
Fiyat hakkındada bilgi vereyim size 1.000 lira ile 1.500 arasında değişiyor, bazıları kendini çok övüyor , bazıları mantıklı konuşuyor , ama ürün aynı yani farklı takmıyorlar , orjinalinden bahsediyorum. Yalnız servisteki fiyatını hiç söylemeyeceğim onlar biraz daha fazla uçuk çekiyorlar fiyatı , bu dediğim fiyatlar ise montaj dahil.
Erzurum hyundai servisiyle görüştüm.Aynaya takmıyorlarmış yeni i20 de.Ancak multimedya ekranıyla birliktetakılıyormuş.2500 tl civarı fiyatı.Yeni i20 style arabam.Acaba erzurum servisi yanlış mı biliyor,anlayamadım.
Arkadaşlar elite donanımında bulunan navigasyon sesli(konuşan) uyarımı yapıyor acaba.Servis 2250 tl ye geri görüş kamerası dahil takıyor.Fiyat sizce uygun mu?
Servislerin taktığı daiichi marka için o paraları vermeye değmez eğer o paraları gözden çıkardıysanız araştırın neler var çok daha iyi Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daiichi marka için yazıyorum çözünürlük 640x480 dokunmatik çok iyi değil gerçi benim bluda dokunmatik işime geliyor araba çok sallandığı için sürekli yanlış yere dokunuyorum allahtan hemen algılamıyor da hata az oluyor Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her araca uygun. Montaj basit. Kendin bile yaparsın. http://urun.n11.com/tv-ve-monitor/g...gclid=COu_253f8MsCFUlmGwodV7EFXw&gclsrc=aw.ds Ekran dahil. http://urun.gittigidiyor.com/otomob...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
üstad bende 2011 i 20 var aynen aynalı olanlardan taktırdım gecen hafta araba şase yaptı sıkıntılı oluyo yani seyir halinde stop etme elektrik kesip teyp ayarlarını yol bilgisayarını vs sıfırladı artık kendim geri söktüm suan oyle bir sıkıntı yok ama illa taktırıcam dersen iyi bir usta bul oyle taktır her yaparım diyene yaptırma
Ayna çok karanlık oluyor pek randuman alamazsın ayrı ekranlı olanları var ondan taktır bence SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi