Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar,sorum şu şekilde hyundai elentra 2011 aracım var içinde navigasyon sistemi takılı ve geri görüş kamerasıda var aracım otomatik ve önceden geri vitese attığımda direk ekrana kamera devreye giriyordu ama şimdi aradan şöyle 2 dakika geçince anca devreye giriyor. Şimdi siz diyeceksiniz 2 dakkika gerigeri nasıl gittin diye ama hususi aracı geri vitese taktım bekledim ne zaman devreye girecek diye, bozuldu desem bozuk değil geçte olsa görüntü geliyor dikiz aynaya geri vitese atayım direk görüntü düşüyor ama navigasyonun ekranına geç düşüyor önceden yoktu aynı anda girerdi devreye sizce nedendir sorun bilgisi olan varmı, bulunduğum bölge biraz mahrumiyet bölgesi olduğu için ustayada gösteremiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Bu durum her zaman için geçerlimi yani bazen hiç çalışmadığı oluyor mu ? eğer oluyorsa bir yerlerde temassızlık sonucu olabilir. Yok her seferinde durum aynı hep iki dakika geçtikten sonra çalışıyorsa işin doğrusu garip bir durum diyebilirim sanırım yazılımsal olabilir. konu ile ilgili cihazın servisi ile görüştünüzmü?