Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür elentra aracımda, geri vitese taktığımda geri görüş ekranında görüntü pır pır ediyor ve bir nevi eski iyi çekmeyen tv' ler gibi parazit yapıp duruyor. Sebebini bir türlü anlayamadım. Bagaj kapağı içerisinde ki kablolara baktım, herhangi bir gevşeklik falan görmedim. Sizce sebebi nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Servise götürmeden çözebilir miyim?
Aynı sorun bende de sinyalleri LED yapınca ortaya çıktı, her dörtlü yandığında teybin ışıkları yanıp sönüyor, geri görüş kamerası sinyalin hızında parazitleniyor Sebebini merak ediyorum.
Ben herhangi bir şeyde taktırmadım, kendiliğinden parazit yapmaya başladı. Servise gitmeden çözümü varsa halledeyim dedim ama galiba bu konuda tecrübesi veya fikri olan yok gibi .
sorun bende de aynı şekilde başladı i20 aracım geri görüş parazit garip bi sorun . siz ne yaptınız çözebildiniz mi ?
Evet çözdüm ama kendim değil servis çözdü. Meğerse bagajda takılı olan kamera arızalanmış, onlarda yenisini istediler. Gelince de değiştirdiler, şimdilik bir sıkıntı yok.