arkadaşlar elentranın geri beslme valfinasıl temizlenir. arkadaşın arabsından söküp benim arabaya taktım depodan gelen tıktık sesleri kesildi. acaba temizlenirmi yoksa yenisi mi almak lazım.
Ben 1,5 sene önce 100 tl ye değiştirmiştim. Sonradan daha uygun fiyatlısına denk gelmiştim. Alacak olursanız bilginiz olsun. (Hyundai benzinlilerde ortak parça) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-hyundai-yedek-parca-hyundai-accent-emis-kontrol-valfi-accent-y/detay/
accent soket girişi elentranınkindn farklı. birbirlerine benziyor birbirlerine benziyorlar ama farklılar. servis 140 lira dedi.
depodan gelen ses, birisi depoya yumruk vuruyormuş gibi ise emme manifoldunun arka tarafındaki yakıt filtresine benzeyen fişlibir parçadan bahsediyoruz diye yorumluyorum. sorun bu parçada ise ayarlanabiliyor ve depodan gelen ses kesiliyor. benzin deposu basınç sensörü olarak tarif ediliyor.
Merhaba. Dediğiniz işlemi herhalde Kayseride yaptırdınız. Bende Kayserideyim nerede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim?