Admire aracıma bahara doğru geniş taban jant lastik almayı düşünüyorum. Şimdiden araştırmalara başladım. Aracın fabrika çıkışı lastik ebatları 185/60/14. 195/50/15 jant lastik düşüncem var, acaba sürtme yapar mı? Yaparsa ne yapmak gerekir? Spor yayla kurtarabilir miyim? Spor yay takınca çok büyük bir konfor kaybı olur mu? Kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşımda Admire 1.6 modelinde hem 17 inc lastik hemde Eibach yay vardı. Arabada 4 kişi ortalama kişi ağırlığı 80-95 km arası. Her hangi bir sürtme yada konforda vasatlık yoktu. Sürtme olmasının en büyük nedeni seçilen jantların ofset derecesidir. Eibach Pro Kit yay dışında alacağınız diğer tüm yaylar konforsuzluk sunacaktır.
Sürtme olcağını sanmıyorum olsa bile çok büyük bi problem değil gidersin çamurlukları açtırırsın çok basit bi işlem zararıda yok ayrıca aracınada çok yakışır benden demesi
aynen kardeşim. ama kaportayla çok oynamak istemiyorum ya şimdi çamurlukta işlem falan satarken sıkıntı...
o ebatları takmak istiyosan bazı şeyleri göze alıcaksın takmadan sürtermi sürtmez mi diye bilemeyiz orjinalinde 14 ise 15de bi ihtimal sürtmeye bilir
anladım teşekkürler. bu spor yayları kimse önermiyo konforu çok düşürüyo çukurlarda ses fazla geliyo falan muhabbeti var forumlarda hep o yüzden sordum özellikle.
vuuu getirisi daha iyi görüntü ama götüreceği ne var mı bu işlemi yapmanın bi sıkıntısı. malum bu jant işini araştırmaya başladığımdan beri gördüğüm bişey düzeliyosa bişey bozuluyomuş
tek sorun lastik dyelim 2 yılda bitcekse böyle 1.5 yılda bter ama ole abartılı biteceğini zannetmiyorum benm arkaları ben yatrdım bunn gibi jant yok die pek bişeye benzemiyo jant alana kadar hazır kalsın öle
ya zaten bizim arabadaki lastikler yeni, alırsam çıkma alırım büyük ihtimal jant lastiği alpina düşünüyorum. uzun yolda falan yine şimdiki lastikleri takarım ömrü kısalsın sıkıntı olmaz o
bakalım ya parayı çözdüğüm anda baharıda beklemeyebilirim karpuz ya da schmidt jant da vardı aklımda ama onlar 16 inch olunca gösteriyo o kadarda büyütmeye gözüm yemiyo lastikleri 15 alpina iyidir dimi
Honda ve leonda ince 17 inc jant ve ince yanak lastik. Ve spor yay denemis biri olarak tafsiyem goruntu haricinde araca zarari cok soyleyim ilk olarak yakitin muazzam artar konfor yerlerde olur surungen gibi yolda yol arayarak gezersin cukura dustugunde evlat acisi gibi koyar on takim 6 ay surmeden bozulur kulelerde ayrilma olur kulelere kopru ataman gerekebilir benim tafsiyem jan incini 15 ten yukari yapmayarak etli lastik ile spor yay ile az bise dusurelirsin mesela 15 jan 195 \65\15 olur sikinti yasamazssin. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi