Merhabalar. Daha önce 2007 model Hyundai Coupe son kasa kullandım. çok memnun olmama rağmen ekonomik sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım. şu an 2. el bi genesis coupe alacak kadar ekonomim var. Ancak bazı şüphelerim var ve sizlere bu konuyu danışmak istiyorum. Genesis coupe Türkiye satışı sona ermiş olmasından dolayı aracı elimden çıkartmakta sorun yaşarmıyım? Aracın otomatik vites olması performansını çok fazla etkiler mi? En önemli sorum ise 2. el piyasası ortalama 65-75 arasında olan bu arabaya bu para bağlanır mı? Bu araca yakın fiyatlarda VW shirocco ve Peugeot RCZ araçları var ancak dış görünüm itibariyle Genesis Coupe daha hoş görünüyor. Bu üç araç arasında tercihim ne olmalı sizce.Teşekkürler iyi günler.
Ben o paraya RCZ alırdım 1.6T motoru yazılımlı Mercedes GL350'yi çiğ çiğ yiyor hemde öyle böyle değil
Farklı olmak için alınabilir ama şahsen spor bir araç olarak tercihim olmazdı. 2.0 motor otomatik spor bir arabanın performansı bi mondeo, avensis gibi olur, 2.eli de pek hızlı değildir. Tapatalk
Bahsettiğiniz araçlar içinde farklı bir çizgiye sahip Genesis Coupe. Peugeot yada Citroen bunlar saman alevi gibi bir anda parlayıp bir anda sönen modellere sahiptir. Genesis Coupe modeline yakın hatlara sahip Subaru ve Toyota markasınında arabaları var, onlarla mukayese edildiğinde Genesis çok çok uygun geldi bana. Bahsettiğiniz 3 model arasında böyle bir araba alacak olsam tercihim Genesis Coupe olurdu. He listeye eklenecek arabalar var elbette misal A5, TT, Laguna Coupe.
motoru oynamak için güzel bir araç aslında. blok 2400cc'ye ait, modifiye kaldırır bir araç. Tabii bu aracın hakkı olan 3.8 gibi olamaz o ayrı. Türkiye'de 1 tane var galiba 3.8'lerden.
Türkyiyede istedikleri talebi goremediklerinden dolayı yeni kasayı getirmemiş olabilirler araçtan beklentine gore memnuniyetin değişir aslında, tasarım olarak sınıf ve fiyat olarak rakibi kesinlikle yok , ama performans olarak biraz hantal , ozellikle otomatik şanzıman bazı durumlarda istediğini veremeyebilir, ama dediğim gibi beklenti ile alakalı günlük kullanım, performans olarak ben çok beğendim , motoru aftermarket parçalara açık uğraşabilirsin iyi güçlerde alabilirsin tr de 1-2 orneği vardı zamanında 1 tanede 3.8 geldi ama otv kurbanı olduğundan çok pahalıya satıldı bu arada ikinci el piyasası uçmuş kusura bakmasınlarda sıfır fiyatıydı onlar 50-55bine ne araçlar satıldı bu arada ekleme yapıyım sirocco bence biraz pahalı , bende polo kullanıyorum evet 1.4 tsi ve dsg müthiş keyifli ama ikinci elde zor satıyor ve piyasa al satcı ile dolu sirocco bulmasıda eziyet polo gti, ibiza cupra daha mantıklı seçenekler , ozellikle 4 kapı gti daha hareketli satışta