Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

genel bir kaç soru

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda biberim tarafından 3 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. biberim

biberim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar 99 accent aldım bir kaç sorun var ufak tefek ama yinede düşüncelerinizi almak istedim 1.Yaklaşık 40-45 km hızda direksiyon titriyo hızlandıkça kesiyor 2.yaklaşık 100-110 km hızla giderken direksiyon titreme yapıyo 80 km ye kadar 3. ise daha önceden 98 ls vardı nunla kıyaslayınca 100 km yaklaşık hızla virajda yamalıklı asvalt yolsa araba kıçını oyana buyana atıyo sanki geziyo gibi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim Hepinize kazasız yolculuklar dilerim

2. biberim

biberim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2.sorumda 100-110 km hızla frene basınca direksiyonda sıkı bir titreme oluyo onu belirtmek istedim saygılar

3. BaDBoY27

BaDBoY27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    direksiyondaki titremelerinizin sebebi ancak rot balans yapılırken ortaya çıkar mutlaka yaptırmalısınız yol tutuşuna gelirsek her aracın her markanın yol tutuşu farklıdır aracınızı limitlerini zorlamadan kullanırsanız bi sorun olmaz. bu arada aracınız hayırlı olsun...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

4. Alper Gülsün

Alper Gülsün Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun öncelikle direksiyonda titreme varsa muhtemelen balans ister birde dikkat edin hava sıcakken asvaltta lastiklerden ses geliyorsa lastiğinizin ömrü bitmiş olabilir viraja girdiğinizde de lastik önemli bir etken ama lastikler iyi ise ön takım elden gecmeli iyi günler

5. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selamlar... Öncelikle aracınız hayırlı olsun... Önce iyi bir rot-balans merkezine gidin. Orada size ön takımla ilgili eksiklikleri söylerler. Ön takımla ilgili yapılması gerekenleri yaptırıp tekrar oraya gidersiniz. Bu arada rot-balansçıda jant ve lastikleriniz kontrol edilmeli. Yamukluk ve lastiklerde bozukluk var mı?... Son sorunuz hızla giderken frende direksiyonda titreme ise disk aynalarında yamulma olabilir bunlar ön takım için bakımda teşhis edilir değişmesi veya torna gerekiyorsa size bildirilir... Sorunlarınızın hepsi düzelir merak etmeyin...

6. biberim

biberim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yorumlarını paylaşan herkese tşk ediyorum

7. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    aynısı oldu 2 kere dısk degıstırdık bu yuzden.eger araba yolda gezdırmıyorsa.jantları duzeltıreceksınız...

8. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arkadaşlar da demiş, balans ayarı şart,
    ayrıca iyi bir ustaya arabanın alt takımını kontrol ettirin, viraj demirlerini ya da taşıyıcı kolları tutan takozlarda eskime varsa araba virajda gezebiliyor.
    frendeki titreme azsa hiç elleme kalsın. çoksa tornalama yapıyorlar. ya da disk değişiyor.

9. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    aracınnız hayırlı olsun arkadaşlarda yazmışlar zaten rot balansçıların çoğu ücretsiz check up yapıyorlar. liste halinde eksikleri yazıp veriyorlar onları yaptırdıktan sonra tekrar rot balansçıya gidip rot ayarı ve balans ayarını yaptırırsanız sorununuz kalmaz. ama güvendiğiniz bir yer yoksa bir kaç yere göstermekte fayda var. ben kendi arabamı 3 yere gösterdim 3 üde farklı farklı şeyler söylediler. sonra bi tanıdık bulduk onun vasıtasıyla hallettik.

Bu Sayfayı Paylaş