arkadaslar merhabalar.mayıs 2008 de dizel era aldım.15000 bakımında on amortisorleri değiştrdm.biraz zor ve gec olsada değiştirdiler.fethiyedeki servisten pek memnun değilim.baska musterilerlede konustuğumda hyundain servisinin zayıf olduğunu soyleniyor.oncelikle arabadan cok menun olduğumu da belirtmek istiyorum.fakat servis sorunu acaba gercekte varmı?????çünkü bu konu beni düşündürüyor.birde aracın lastiklerini 205/15-16 jant yapmak istiyorum sebebi ise hem gosteriiş hemde yol tutusu.virajlarda bana pekte sağlıklı gelmiyor era.fakat alt takım ve tekerlek aksamının garanti dısı kalacagını soylediler.beni bu konular hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim.son olarak sizin dizel araclarınız ne kadar yakmakta ortalama??
Aslında bizler ne kadar çıkar yada çıkmaz desekte en son sözü söylecek olan Yetkili serviste garanti uzmanıdır... Diğer bir husus ise. aracın üzerindeki jabt ve lastikleri koyarım bir kenara araba servise götüreceğimde eskilerini takarım, bakımdan sonra tekrar takarı.
merak etme garantilik bir durum yok.lastiğini 195/55/15 boyutunda taktırırsan sorun yaşamazsın.ama bunun üzerine yani 16-17 jantlara çıkarsan sorun yaşanabilir.