arkadaşlar dün aracımın motor yağını yağ filtresini hava filtresini polen filtresini değiştirdim. bir de intenetten sipariş ettiğim sis farlarını taktırdım. baya meşakkatli bir işmiş gerçekten. toplamda 120 tl ödedim. hepsini de aynı ustaya yaptırdım. bilgi maksatlı yazılmıştır.
aracı yeni aldım ve ilk aracım sayılır bu araç. o yüzden bu konuda sağlıkı bilgi veremeyeceğim. daha fazla olaağı kesin ama n kadar fazla olur o konuda bilgim yok.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın,bende henüz 4 ay önce aldım aracımı,,servis fiyatlarınıda bi araştırıp yaptırmayı düşünüyorum,
teşekkür ederim sizin aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. araştırırsanız üzülmezsiniz inşallah.
ufak bakımlar dışarda yapılabilir ama önemli olan ağır bakımlarda veya baskı balata v.s değişimi gibi işlerde hem orjinal parça hemde yetkili serviste yapılması daha sağlıklı. hoşgeldişn hayırlı olsun
teşekkür ederim sanırım bende dediğiniz gibi ağır bakımları ve parça değişmi gereken işlemleriserviste yaptırıcam,,
ben arabayı aldığımda hava filtresi, antifiriz ekleme (1 litre ekledi), buji değişimi, balata değişimi, (yağına baktı daha yeni degişmiş değişmeye gerek yok dedi. 60 tl malzeme 30 tl işçilik aldı.
10-40 castrol 50 tl hava yağ polen 10+10+15 sis 80tl en az 50tl sis takma işçiliği alırlar sanırım 120 tl işçilik verdiniz?
yağ castrol değildi ama 10-40tı sis lambasını internetten aldım bu fiyata dahil değil elbette sadece takma işçiliği dahil. sis takmak için 20 tl işçilik aldığını öyledi toplamda 120 tl verdim.
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=12004 Yapılan İşlerimleri Sonuçlanan Bakımlar Bölümüne Yazalım Lütfen
evet sağolsun gerçekten fiyat uygun oldusis farı için. milenyum sislerle başka oluyor iyi ki taktırmışım
arkadaşlar bugün araca bakım yaptırdım. -yağ -4 balata -bujilerin tamamı -2 aks körüğü -antifiriz. malzeme+işçilik toplam 350 lira verdim. malzeme: 255 tuttu kendine de 95 aldı. özel servis bu. özellikle işçilik ücreti bana biraz fazla gibi geldi ne diyorsunuz? üstelik sürekli gittiğim yer düzenleme: yazım. Düzenleyen : hay2010