Forum üyesi bir çok arkadaş çeşitli montajlar yapıyor. Tavsiye edeceğim ürünü dün kendim kullandım, sonuçları karşısında şaşırıp kaldım. Kuvvetli yapıştırıcı olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Bu linkte teknil bilgi var, Sicomet 5142 Genel Amaçlı Hızlı Yapıştırıcı (20 gr) http://tds.loctite.com/tds5/docs/SICOMET 5142-EN.PDF
Sayın Balcı, satıcı olarak bizim bir ürünü övmemiz çok doğru olmuyor, bunun içinde bizim sitemize link vermedim. Burada önemli olan son kullanıcının görüşleri, eğer bunu kullanacak yeriniz varsa (kargo ücretide bize ait olmak üzere) size 1 adet denemek üzere örnek yollayabilirmiyiz. Sonuçları bizimle paylaşırmısınız?
Benim için farketmez her türlü denerim. devamlı araçlar üzerinde birşeyler yaptığım için elimin altında sürekli yapıştırıcı bulunur. yakın zamanda far yıkama sistemi yapacağım. bu sistemde far yıkama kapakları için güçlü bir yapıştırıcıya ihtiyacım olacak. sizden daha önce alışveriş yapmıştım. bilgilerim sizde olması lazım.
Ürün geldi arkadaşlar ***Yasaklı*** yetkililerine buradan teşekkür ediyorum. Kısa zamanda deneyip sonuçlarını burada paylaşırım.
arkadaşlar bugün ürünü test ettim benden 10 üzerinden 9 aldı diyebilirim. 1 puanını da çok akışkan olduğu için kırdım. biraz daha yoğun kıvam olsaydı dik kısımlarda yapıştırmalarda daha uygun olabilirdi. ürünü far yıkama projemde denedim. öncelikle bu sağ sol kısımların yapıştırmasında kullandım. yapıştırdıktan yaklaşık 15-20 saniye içinde kuruyor ve iyi bir şekilde yapışma sağlıyor. yani elimle filan biraz zorladım ama gelmedi. ayrıca far yıkama kapaklarını da bununla yapıştırdım. gayet sağlam bir şekilde tutunuyor. benim bayağı işime yarayacak sanırım. bu işlerler devamlı meşgul olduğum için hemen hemen her tür yapıştırıcıyı kullandım. bu yapıştırıcı bildiğiniz japon yapıştırıcısı kıvamında ama çok daha sağlam tutuyor. ben genelde bu tarz işler için auto rapid kullanıyordum. bu dediğim ürün çift komponentli iki tüp var bir miktar birinden bir miktar diğerinden sürüp karıştırıp kullanılıyor. bu işlem biraz zahmetli olduğu için onun yerine bu sico meti bir çok alanda kullanırım sanırım. ileride başka yaptığım denemeler olunca yine burada paylaşırım. Sonuç olarak ben memnun kaldım ve tavsiye ederim.