Merhaba arkdaşlar eskilerden 2006 yalında forum sitelerinin son dönemlerinde gerçekden iyi bir hava yakalamıştık lakin facebook twiiter gibi sosyal medyalar forumları birer birer yok etti şimdi o eski havayı yakalamak adına bir forum sitesi kurdum ancak tek başına bir forum sitesini yönetmek zor olucaktır yönetimden turgay bey ile konuşup bir sorun olmayacağını söylediği için sizlerede paylaşmak istedim eğer gelip sitemde boş vakitlerinizi geçirirseniz çok sevinirim Site adresi Gençlik Sevdam-Gençlik Burada Sen Nerdesin Kayıt Adresi Gençlik Sevdam-Gençlik Burada Sen Nerdesin - Forum Kuralları Her türlü görüş ve öneriye açığım
Buradan reklamını yaptığınız forumunuza kişilerin yapacağı tek desteğin üye olmaktan öteye gideceğini düşünmüyorum açıkcası. Sizin yerinizde olsam Gaziantep gibi tarihi bir yerde olmanın avantajını kullanarak gaziantep ile ilgili bilgilerin, resimlerin v.b. bulunduğu bir blog oluşturmak daha iyi olur düşüncesindeyim. Fazla araştırma fırsatım olmadı ama bulduğum sitelerde özellikle tasarım açasından çok vasatlardı. Veya forumunuzda oluşturmuş olduğunuz konu başlıklarını blog içerisinde oluştur bunlarla alakalı makale v.s. yazarsanız daha uzun soluklu bir siteye sahip olmuş olursunuz.
blog sitem zaten mevcut ancak bloglar genelde tek kişi ile olan yerler benim istediğim forum havası yakalamak burdan gelipde 10 dakikasını ayırması bile benim için yeterli tabiki zaman faktörüde önemli ha diyince güzel bir forum sitesi oluşturamayız şuanki tek avantajım alt yapıdaki bilgilerim becerilerim önerilerin için teşekkür ediyorum umut bey