Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Geç marş alma sorunu

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda WindySide tarafından 22 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. WindySide

WindySide Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Mert Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.2006 Accent era select donanım araç aldım 155 binde şuan.Aldığım kişi pek kullanmamış aracı sürekli yatmış genelde.Şimdi sorunum şu araç tek seferde marşı alıyor fakat geç alıyor.Acaba neden geç alıyor ? Aküsü değişeli 1 sene olmuş elimde garanti belgesi vs faturası var.Acaba kömürlerdenmi yoksa marş motorumu ? Birde aldığım gün biraz sıkıştırdım aracı ve enjektörün birinin pulu'mu ne eskimiş çıt çıt çıt çıt hava vurup ses yapıyordu herneyse değiştirdiler şuan bir sorun yok.Açıkçası bu geç marş alma sorunu canımı sıkıyor.Bazen korkuyorum hiç marş almıcak ilkte diye.Birde sormak istediğim şey bu yol bilgisayarındaki yakıt bilgisi sıfırlanıyormu ? Tripe basılı falan tutuyorum sıfırlanmıyor.Aldığımda 8,9 LT yazıyordu şuan 8,4'e düştü ve genelde zorladım araç 2 senedir pek kullanılmamış aldığım kişi öyle dedi 153 binde bakıma sokmuş filtre yağ 2014 te acaba suan değiştirsemmi ? İstanbulda önerebileceğiniz usta varmı Anadolu, Avrupa yakası farketmez yeterki iyi bir usta olsun.Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum iyi forumlar..

Bu Sayfayı Paylaş