kusura bakmayın foruma katılalı 2 ay olacak daha tanışma konusu açmamışım herkese merhaba ismim resul istanbul esenlerden dahil oldum aranıza aracım 1.3 milenyum
Valla şuan öyle diyince yüzümde tebessümleroluştu daha doğrusı kahkaha attım tanıdınızda nasıl tanıdınız iyi mi tanıdınız kötü mü tanıdınız hrm daha yeni başlıyoruz
buradan zaten biribirimizi tam anlamıyla tanıyamayız yaşın adın zaten profilde yazıyor bileciklisin analadığım kadarıyla gezmeyi seviyosun
Ben bilecik doğumluyum Aslen Bayburtluyuz anne babada Bayburtlu bana soranada Bayburt diyorum Şuan Okul Olarak Sakarya Üniversitesinde okuyorum bölümüm severek can atarak istediğim Otomotiv Teknolojileri İmkan oldukça gençken gezmek lazım
Evet sahil yolu üzerinden şöyle 8-9 arkadaş 2 araç ile gelmeyi düşünüyoruz düzceden sahil yolunu takip ederek Rizeye ve Trabzona Kadar 1 hafta geçirmek istiyoruz giresun rotamıza giriyorsa niye uğramayalım ama kalabalık oluruz pişman etmeyelim seni sonra davet ettiğine
Nasipse giresundayız o zaman yemek dediğin zaman bende akan durur boluncak diye bir ilçesi var heralde burdan 2 arkadaşım oralı pideden bahsediyorlardı onlarda
Eskiden tanışma için konu açılıyormuş, yani ilk önce selam verin destursuz girmeyin gibi ama kaldırmışlar sonradan. Bende destursuz direk konu açmıştım ilk üye olduğumda neyse iyi bol bilgili bol sohbetli forumlar diliyorum
QUOTE="umutsonmezusta, post: 614804, member: 41252"]yok canım niye pişman olucam sizi gezdiririm pide yediririm[/QUOTE] Görele pidesi olsun ama. Şöyle bol tereyağlı....