Selam arkadaşlar, 99 model accent lx aracım var. Aracımdan çok memnunum fakat nedenini bilmediğim geç düşen motor devri problemim var. Seyahat esnasında aracı yormadan vites değiştiririm ama işte bu vites geçişlerinde ayağımı gaz pedalından çektiğim halde devir geç düşüyor, bunu hem göstergeden hemde sesten anlıyorum. Bende araca göre hareket ederek ayağımı gaz pedalından birden değilde yavaş yavaş çekiyorum. Acaba bu bir problemmidir yada genel bir özellikmidir? Teşekkürler...
gaz halatında problem olabilir yağlamayı deneyin olmazsa yenisi ile degiştirin 15-20 lira civarı bişey olması lazım
Yumurta kasa 12v motorların genel özellli motor devri çabuk aşğı düşmez. Vites değişimlerinde 1-3 saniye yüksek kalır sonra düşer.
Eskiden aldığım bilgi Vites geçişlerinde kolaylık olsun diye imiş. Ancak detayını açıkçası araştırmadım. Keza 1.5 gls yumura kasamda da aynısı vardı.
Cevaplarınız için teşekkürler. Değerli ogün bey, vites geçişlerinde motorun geç devir düşürmesi motor sağlığı veya şanzuman sağlığı açısından önemi nedir acaba? Diğer modellerde de böyle bir şey varmıdır? Eğer yararlı bir şey ise neden diğerlerinde yok...Teşekkürler...
Valla neden devir çabuk düşmüyor sorusunu tam olarak yanıtlayamıyorum. Bu sorunun cevabını mitsubishi-hyundai ortaklığı ile üretilen motorunuzun mühendislerine sormak gerekir. Yada Owner manuelini araştırmak gerekecektir. Dip not: Üstten tek egzantrik Rus malı LADA (124 modeli aynısı) araçtada aynı olay var. Araç motor ömür ve yakıtı mükemmel !
Aynı sorun bızdede var buna bır sorun dıyorum soyle soylıyım arac benzlınlı ıken debrıaja bastıgım gıbı rolantıye dusuyordu lpg ılk takıldıgı zamanlar ve lpg ayarlarından sonra devır bır sure boyle takıp edıyor 2006 model getz kullanmıstım onda benzınlı ıken bıle boyleydı bıraz sınır bozucu bır durum ama alısıyorsunuz
Arkadaşlar, bu gün uzun yıllardır sürücülük yapan bir arkadaşımla bu konuyu görüştük. Aslında çok iyi bir şey olduğunu söyledi, motorun geç devir düşürmesinin vites geçişi için zaman sağladığını belirtti. Buradaki amacın yakıt tasarrufu olduğunu söyledi, yani geç düşen devir vites yükseltmelerde aracın torkunu düşürmediğinden zorlanma olmayacağını söyledi. Sizce bu mantıklı bir şeymidir? Teşeşkkürler...
çok mantıklı geldi banahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif