Selamlar Hollanda'dan,,, Belki sorulmustur aradim bulamadim, Hyundai ix35 2011 2.0 benzin full option. Launch x431 pro'm var ve ek olarak Meshur Cin Satis sitesinden GDS-VCI aldim. Laptop'a GDS 2010-2016 yukledim, arabaya bagladigimda taniyor sorun yok. GDS programi cok az icerikli bir programmi birturlu ileri gedemiyorum, ya ben bilmiyorum nasil. Multi Medya (LAN8900EHLM-AKORHHB Gen 1) Software 8.2.3 - Firmware 1.7.2 Arizalar: 1- Multi Medya CD surekli atmak istiyor ve mekanik ariza gosterip duruyor ekranda. 2- Direksiyon multi medya tuslari dogru sonuc vermiyor, Mode tusuna basiyorum Bluetooth cikiyor, ses tuslari hic calismiyor, telefon ac kapat tuslari calismiyor vesaire, ama sag tarafta olan Cruise Control tuslari calisiyor problemsiz. Ariza tamir calismalarim: 1- CD surekli atmak istiyor ve mekanik ariza gosterip duruyor ekranda, bozuktur dedim yenisini aldim taktim yine ayni, full systemi yeniden yukledim iki saat surdu, yine ayni, CD systeminin kablosunu cikarttim ana karttan sustu. Test/Test-1 servis ayarlarina gireyim dedim, internette ne kadar kod varsa denedim yemedi, kombi tuslari da yamedi. Sadece 123456 ve 253216 kodlari calisti ama onlar sadece bilgi gosterimi, ayar yok, ayar icin Test-1 moduna girmek lazimmis. Kombi tuslarida sadece CD cikart ve ses dugmesini basik tutup sola cevirince sistem yeniden basliyor. Test-1 ayarlarina zaten hic giremedim. Alt yapi WinCE6'ya girdim usb ile ama oradada bir sey yapamadim. 2- GDS'de VCI (OBD) ile BCM (Body Control Module) ayarlarina girip direksiyon tuslarini (ses, mute, telefon vesaire) tekrar ayarlama yapiliyormus, ama GDS'de malesef bu secenegi bulamadim yada yok. (Launch x431 ile BCM programini denemedim daha) Sizlere sorum, bu iki arizayi nasil cozeriz.... Saygilar,,, Arslan
merhaba, ünitedeki mekanik sorunu yazılımla zaten çözemezsiniz. direksiyon tuşları için kodlama yok, sargınız arızalıdır muhtemelen. düğmeler farklı dirençlerle çalışan basit sistemler.
Slm, Sargiyi degistirdik ve tus sorunlari gitti. Tesekkurler, CD sistem sorunu kaldi sadece, cd dinlemiyorum, pek onemli degil emme ariza arizadir.. Saygilar