Şimdilik 3 Foto Çekebildim Aracımı 5 Aralık İtibariyle Aldım Abs - Esp Mevcut Araçta Start Paket İlk Başta Yapılması Planlananlar Kumandalı Merkezi Kilit ( Bilgisi Olanlar Yazabilirse Çok Memnun Olurum) Teybe Kumanda Sis Farı Orjinal Bir Şekilde 2 Numero Film Ufak Bir Tesisat ( Amfi Kablolar Var Kolon Ve Sub İhtiyacım Var.) Yaza Doğru 4 Lastik Ve Jant Önerilerinizi Ve Yazdıklarım Hakkında Bilgisi Olanlardan Yorum Alabilirsek Çok Memnun Olurum.
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. Ama esp degil eps olacak. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sağolun Arkadaşlar Önerilerinizi Bekliyorum Araç Üzerindedemi Yanlış Yazılmış Buton Üzerinde Esp Yazıyor iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun accent bölümüne yazsan fikirler ordan cıkacaktır eracılar seni yalnız bırakmaz benim erada olmasını istediğim şey paçalıklardır bu jant kapağı eranın en güzel kapağı idi. rabbim kaza bela vermesin
-Cam filmi -Camlara rüzgarlık -Sis farı Plakalık İptali -Plaka lambası ampulünü de led ile değiştirirseniz akşam güzel bir görüntü olur. Kazasız belasız sürüşler. Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür Ederim Hep Beraber İnş. Teşekkür Ederim Haklısınız Hocam En Iyisi Oraya Yazmak Galiba Paçalık Derken Çamur Vs İçin Yapılandan Ise Onlar Hoşuma Gitmiyo Köy Minibüslerine Çeviriyor Aracı Jant Kapakları Şimdi Idareten Duracak Yaza Doğru İnş Çelik Jant Düşünüyorum Teşekkür Ederim En Başta Yapılacaklarım Camlara Film Bu Pazar Komple İç Aydınlatma Bagaj Ve Plak Aydınlatma Led Yapacağım Farlara Xenon Ampül Taktım Şimdilik Plakalık İptali Derken Plaka Arkasındaki Plastik Parçayımı Kasdettiniz Ve Plakalar App Olacak Işlerim Dolayısıyla Bir Yere Gidemiyorum Zaman Buldukça Yani Teşekkürler Sağolun Teşekkürler iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
emin olmamakla birlikte era'ların son modellerinin bazısında "ESP" var diye biliyorum, aynı zamanda "eps" de olacak...aracınıza bence marşpiyel falan takmayın era'ların piyasada böyle cok halleri var ..kapı kollarını ve yan aynaları gövde rengine arka tamponun alt kıvrımlı kısmını da siyaha boyatın ilk önce ve camları 2 numara film yaptırın sonra 15'lik bi jant takın "vossen" olabilir,memnun değilseniz süspansiyondan "monroe" ile değiştirin, arabayıda sürekli temiz tutun bakanınız eksik olmayacakktır ..diğer türlü era'ya biraz apaçi işi oluyor sadelik daha çok yakışıyor bence..
Hoşgeldin yolda denk gelirsek bi sellektör çakarım kapı kollarını ve dikiz aynalarını beyaz yapmanı öneriyorum gerçekden hoş duruyor birde cam modülü taktırabilirsin aracına kullanışlı
bizim eski araba. https://www.hyundaiclubtr.com/25937-cam-filmi-yapildi-sade-ve-sik.html bu resimler örnek teşkil edebilir jantlarr 15'' ti. filmle birlikte böyle duruyor.. tabiki xenon far amerikan park gibi şeyleri önerebilirim
Eps Direksiyonla Alaklı Bence Esp Denilen Olay Sert Viraj Dönüşlerinde Savurma Riski İçin Sağdan Soldan Aldığım Bilgilere Göre Ve Deneyimlerime Göre Ve Patinaj Çekmiyor Bu Sistem Açıkken Bodykitten Ve Apaçi Aracına Benzetilen Araçlardan Nefret Ederim Sadelikten Yanayım Boyama Değilde Beyaz Folyo Yapmayı Düşünüyorum Ve Aracımı Her Hafta Yıkar Ve Cilalarım 15 Jant Yaz Başında İnş. Vossen Lastikleri Dışarı Çıkarır Ve Küçük Durur Diye Düşünüyorum Sizin Görüşünüz Nedir Şimdilik Park Sensörü Aldım Beyaz Boyalı Xenon Ampül Bağladım. İşte Resim Eski Aracım Sis Jant Film Amerikan Park Xenonlar Yapılanlar Özet Olarak Birgün Buluşalım Ben Aracını Henüz Görmedim Ama Aracımda Kumanda Yok Inşa Beraber Cam Modülüde Taktıracağım Teşekkürler iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yeni halimizle karşılarınızdayız forum yönetimine özellikle çok teşekkürler konularla ve yardıma ihtiyaç duyduğumuz konularla çok ilgilisiniz