arkadaslar aranıza yenı katıldım. aracım getz 1.4 doch 2011 motor 31 bınde lpg taktırmak ıstıyorum senede 15 bın yapıyorum... sizce hangı lpg kit taktırmalıyım sorunsuz lpgye gecıs ıstıyorum....
Kocaoğlan Mahallesi tarafında MY otomotiv var. Ben başka yerde taktırmıştım lpg. İlk sorunda problemi bulamadılar, BRC My otomotiv' e yönlendirdi, sağolsunlar problemi çözüp halletmişlerdi. Ustaları kaliteli, tavsiye ederim.
Obd ozellikli Atiker Lovato Zavoli Wentgas Kme Gasitaly Vs. Vs. Nozzle 2 mm delip, obd baglantisini yapip aktif ederlerse, sorunsuz kullanirsiniz. Gorustugunuz servise mutlaka obd ozellikli kit istediginizi belirtin, daha once takip takmadiklarini sorun. Obd ozelligi en onemli detay.
üstat bilgin var mı? konuyla pek alakalı değil ama bizim 1.4 getz lerde kaç tane oksijen sensörü var.
arkadaşlar bende gaziantepte bulunan my otomotive daha önce 3 şahsi aracım 4 yada 5 tanede arkadaşlarımın aracını montaj için götürdüm hiç problem olmadı en son montajını yaptırdıgım hyundai ix35 aracımıda 1 aydır kullanıyorum ve hiç sorun yok yakıt tasarrufu istediğimden çok daha iyi gerek yaptıkları işçilik gerek ahlakı yönleri ve güler yüzlü ve profosyonel ekibiyle montajını yaptırdıgım bir çok aracımdada yüzümü kara çıkarmadıkları için my otomotive teşekür ederim.gaziantepte lpg taktırmak isteyen herkesinde mutlaka ugramasını tavsiye edeirm
bende iki ay önce gaziantep oto gaz oraya yaptırmıştır. İlgi bakım güzel ama , sıkıntı çekiyorum, hemen gaza geçmiyor, marşa bir iki defa çalıştırmak zorunda kalıyorum. ilk arabayı çalıştırdığımda araba göstergesinde motor ve akü lambası yanıyor. bir iki çalıştırdıktan sonra araba duruyor. ancak lpgyi kapatıyorum ondan sonra benzinle çalıştırdıktan sonra lpg tuşuna basıyorum . öyle gidiyorum . burda sıkıntı ne olabilir acaba , ilk kullandığımda ne güzel sıkıntı olmuyordu