Bugün Çevre Otogaz'a gidip Getz'ime Lpg taktırdım..Hüseyin bey sağolsun ilgisini ikramını ve tenzilatını esirgemedi bizden..Merak ettiğim konu dönüşte gazda gelmeme rağmen yol bilgisayarında kalan benzinle gidilecek mesafede düşüş gözledim..Acaba benzindemi harcıyor giderken diye düşünce sardı beni.. ilk defa yol bilgisayarlı arac kullanıyorum..
şimdi on numara olmuştur benimkine bi takılsa şu gaz direk antalyaya gidecemde babam sagolsun gidecegimi bildigi için taktırmıyor 3 günde 50 tl lik benzin alıyoruz
ortalama yakıta göre hesap yaptığı için siz araca yüklendiğinizde yol bilgisayarında kalan mesafenin azalması normaldir
Verdigin bilgi için teşekkürler karamazof,bununla ilgili önceki konularıda az araştırdım,orda ibrenin bariz düştügünü belirtmiş arkadaşlar.. henüz ben daha o ölçümü yapmadım..fakat kalan benzinle gidilecek mesafe 68 gibiydi çevre otogazdan aracı aldıgımda.. yaklaşık 10 km sonra eve geldigimde kalan km değilde düz çizgiler belirdi ekranda.. ama ibredeki düşüşü henüz gözlemleyemedim az mesafe oldugundan..
Durum normal. Zaten belli km altında ortalama tüketim değerini yüksek görürse direkt çizgileri veriyor ekrana, depodaki yakıt miktarı az ise önemi yok. Hayırlı olsun.