Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Gaza Geçmede Sıkıntı

'LPG Sistemleri' forumunda Beyazburak44 tarafından 20 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

1. Beyazburak44

Beyazburak44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Burak
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2007 accent era 1.4 aracım var 2013 yılında aldım daha önceki kullanan tartarini sıralı simit tüp taktırmış aldığım ilk zamanlarda sıkıntısı yoktu son zamanlarda araç çalışıp tüpe geçeceği esnada hafif bi titreme yapıyor tüpe geçmiyor stop ediyor araç ancak 4 veya 5. Viteste 70-80i geçtikten sonra tüpü açıyorum öyle geçiyor geçerken öne doğru bi yığılma yapıyor zorlayacak şekilde geçiyor filtre de değiştim ayarını da yaptırdım bunun nedeni ne olabilir enjektörlere pislik girmiştir diye düşünerek würth ile 2-3 ay önce depoya boşalttım o şekilde de bi temizlik yaptım fikri olan veya daha önce bu konuyla alakalı olarak sorun yaşayan oldu mu daha önce ki konulara baktım denk gelemedim o yüzden yeniden böyle bi konu açmak zorunda kaldım

2. ZeyboY36

ZeyboY36 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Barış ZEYBEY
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC

Burak bey merhaba, aracınızı lpg'ye geçirdikten 15 dakika sonra lpg regülatörüne dokunun. Soğuksa aracın devirdaiminde yada regülatörde sorun vardır, tıkalı olabilir tekleme, yığılma yapabilir. Regülatör sıcaksa eğer aracınızın ateşleme sistemini elden geçirmenizi öneririm.

Bu Sayfayı Paylaş