Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Gaza dokununca gelen şak sesi

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda turquoise.ht tarafından 12 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

1. turquoise.ht

turquoise.ht Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Forumda benzer konulara göz attım ancak tam olarak kafamdaki sorunun cevabını bulamadım. Tekrarlayan bir konuysa affınıza sığınıyorum.
    2006 1.4 lpgli getzimde özellikle soğuk havalarda ilk kalkışta ve düşük devirlerde hızlanma esnasında sağ taraftan titremeyle karışık dönen parçadan şıkırtı geliyor. hızlanmayı kesip düşük devirde sabit tuttuğumda devamlı gelen bir ses bu ve çok belirgin. ayrıca düşük hızda gaza ayağımın ucuyla gaza vurunca yine sağ taraftan şak şak diye vurma sesi geliyor. araç ısınınca hatta kullandıktan sonra 1-2 saat parkta beklese bile azalıyor bu his. sabah yine aynı. 40000 km oldu alalı sol aks kafası iki, sağ aks kafasını bir kere değiştirdim körüklerde yırtık yok. z rotlar ve amortisörler geçen sene değişti. bujiler ölmüştür ondan titriyordur diye gittim bujileri değiştirdim hiç farketmedi.

2. fatihsevim

fatihsevim Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    506
    Ad Soyad:
    Fatih sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Motor takozlarına baktirdinizmi? Anladigim kadariyla ilk hareket esnasinda veya düşük devirde gaz verdiğinizde yyanii motor esnedigi zaman yapiyor çoğunlukla motor takozlqrini bi kontrol edin yirtik çatlak vs.boyle durumu yapabilir.geçmiş olsun.

bykadir bunu beğendi.
  3. turquoise.ht

turquoise.ht Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aracın değiştirmediğim tek parçası bu kaldı zaten umarım problemi çözer. teşekkür ederim yorumunuz için.

4. turquoise.ht

turquoise.ht Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tesekkur ederim, sag motor kulagini degistirdim sorun kalmadi, ses problemi vardi o da gitti cok super oldu arac

5. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Aynı olay bende de oldu.Sen gibi değiştirmediğim parça kalmadı.Bir tek amötisör kalmıştı.Benimde motor takozundan kaynaklı çıktı.Çıkma almıştım hatta.

Bu Sayfayı Paylaş