Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Gaza Basiyorum Devir Artmiyor.

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda fatihoduncu tarafından 8 Mart 2017 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. fatihoduncu

fatihoduncu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fatih oduncu
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Merhaba.

Tucson 2006 2.0 dizel sahibiyim.son bir kac gundur sorun yasiorum yolda belli bir hizda seyirhalinde durup dururken aracin gaz pedali tepkiyi kesior ve arac kendini 10-15 km arasi bir hiza dusuruyor.Durum o kadar vahimki gaza basiorum sanki kopmus gibi ne devir tepki verior ne hiz artisi var.Nese ben bunu aldim goturdum akude sikinti var dediler deistik mars dinamosunda sikinti var dediler deistik gaz pedal sensoru gitti dediler deistik sensor kablosu zedelenmis dediler.ne yaptiysak olmadi durup duruken oluyor 2-3 dk sonra ya kendi kendine duzeliyor ya da kontagi ac kapa yapinca duzilor.En son bilgisayara bagladilar.onceki aracin sahibi aracin motoru komple 2010 tucsonla degismis.ama ECU degismis ya da upgrade edilmismi belli deil.Afrika ganada yasiorum bu soyledigim islemler o kadar zor hallediyorum ki anlatamam.Burda dogru duzgun filtre degisemiolar ben ecu dan anlayan adam ariorum.Sorun kesin ecuya upgrade mi yoksa komple degisimi mi ? ghana official hyundai servisi bile dizel araca servis vermiorum diyor.

2. oguzcalik

oguzcalik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    229
    Ad Soyad:
    oğuzhan çalık
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Serdar daha iyi cevap vetecektir ama bana mass flowmeter gibi geldi.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, büyük ihtimalle egr, maf yada map sensörü arızası yaşıyorsunuz. arıza kaydı okumadan yapabilecekleriniz çok kısıtlı. mekanik olarak yakıt filtrenizde tıkanma yada depo boyasında dökülme olmadığını varsayıyorum tabii.

bir ihtimal maf'ın fişini çekerek kullanmayı deneyebilirsiniz. ayrıca kia servislerinden de destek alabilirsiniz.

4. fatihoduncu

fatihoduncu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    fatih oduncu
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    olay ayda bir kere gerceklesiyordu umursamiyordum.Gecen yag yakit hava filtreleri arac yagi degisti.motoru fazla ac kapa oldu .olaydan sonra cok siklasti.yollar hep toprak oldugu icin siddetli sarsintilardan sonra daha cok yaptigini farkettim.kablolari kontrol ettirdim ama sonuc alamadim. dediginiz sensorleride check ettiricem.saolun bir gelisme oldumu paylasicam.

Bu Sayfayı Paylaş