başıma gelmedi fakat araç içinde hissediliyormu kesik kesik yükselme yani sarsıntı yapıyormu var Düzenleyen : Serkan Örnek
göstergenin motorunda sorun olabilir yada bobinden devir sinyali gelen hatta/sokette bir sıkıntı olabilir.
gösterge tablosu daha once cıkmıstır gerı takılamamıstır oturmamıstır benımde basıma geldı led degısımı yaparken cıkarttı mursel abı taktı baktık takılıo ayarsız yukselıyor cıkartıp bıdaha taktı sıkıntı kalmadı..
ama ben bu soketi bulabilirmiyim ki sıkıştırayım. mazotla ilgisi yok sanırım çünkü aldığımdada öylkeydi diye hatırlıyorum... ayrıca bu arızanın km ye zararaı olur mu.Çünkü arabayı aldığım arkadaş bi ara km sinin donduğunu (galiba arızalandığını)söylemişti.Şimdiki km si 40 bin o bana 90 bin vardır demişti.Çünkü 60 bin bakımı 2007 nin sonunda yapılmış resmi kayıtlarda.Km tamir görmüş ken bu soket gevşemiş olabilir mi? ayrıca bu şanzımandan bir telle oluyorsa (daha önceki skoda feliciamda böyle idi) o telin yerinden gevşemiş olma veya yerine tam sıkılmamış olma ihtimali olabilir mi?tşk.
sımdı on camını sokuyorsun gostergenın cubugunu cıkar tekrar tak sonra sona kadar daya hıc tıkırdı yapmaması laazım boyle sıfır cızgısındede tam oturması lazım ondan sonra camını tekrar tak basıt yanı..
göstergeyi söktüğümde benim de başıma gelmişti. gösterge çubuklarını yerinden söküp tekrar takarsanız sorun kalmaz tekrar takarken çok bastırmayın.
Bak bende görünce balıcıyı 2 şey geldi aklıma. Birincisi Trabzondaki kemençe çalan balcı nın akrabası olabilir dedim. Diğeride SERKAN BALCI