Aracım 2004 accent, 2-3 gündür araç gaz yemiyor ve çok düşük hızda titriyor ayrıca eksozdan yoğun bir duman çıkıyor bunun sebebi ne olabilir, benzin yada benzim pompası yada başka bir sorun mu var?
Merhaba, olası nedenler; Map Sensörü arızası, Benzin pompası arızası, Buji- buji kablosu- endiksiyon bobini arızası. Araç kaç km'de? Çıkan dumanın rengi ne?
Büyük ihtimalle Map sensörü yada enjeksiyon tıkanıklığı. Elektronikten anlar mısınız? Voltmetre ile sensör kontrolü yapabilirmisiniz? Düzenleyen : MSC
Map sensörünün yeri yukarıda görünüyor. Alttan soketlidir, direkt müdahale edilebilir. Voltmetrenin bir ucu sensör soketine ait 2 numaralı bacağa, diğer ucu araç şasesine değdirilmeli, kontak marj pozisyonundayken 4.8-5.2volt arası bir değer çıkmalı. Eğer farklı bir değer çıkıyorsa sensör arızalıdır. Enjektörleri ise steteskop ile dinliyerek kontrol edebilir. Ayrıca bujiler sökülüp kontrol edilmesinde fayda var. Selamlar. Düzenleyen : MSC
bir şekilde benzin ve su karışıyor olabilir. silindir kapak contası su sızdırıyor olabilir... beyaz duman çıkar çıkmaz kayboluyor mu ?
duman durmaya yakın düşü hızlarda daha çok yoğunlaşıyor, tekleme genellikte düşük hızlarda, yüksek hızda durum biraz daha iyi...
Peki hyundai getzin ıat sensörünün yerini bilen varmı baktım baktım bulamadım bende merak ettim ölçüm yapacamda yerini bulamıyorum hava filterinin oralarda diye tahmin ediyorum amahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif
Size özel mesajda da belirttiğim gibi iat sensörünüz yukardaki şemada da görüldüğü üzere emme manifoltunun üst kısmındadır. Çoğu hyundai modelinde bu şekilde map sensörü ile bütünleşik vaziyettedir. Aslında çoğu uzak doğu arabası demek daha manidar olur. Eğer map sensörü ile entegre edilmemişse hava hortumunuzun motora yakın kısmına monte edilmiştir. Bunun nedeni ise motora yaklaştıkça hava daha çok ısınacağıdan en sağlıklı ölçümün emme manifoltundan yada motora en yakın noktadan yapılmasıdır. Fordun eski araçlarına bakarsanız hava filtresinden ölçme gibi komik mühendislik hatalarını görürsünüz. Hyundai'nin çok eski dahi olsa hiç bir aracında böyle bir mühendislik hatası olmaması HMC'nin motor teknolojisi konusunda ne kadar tecrübeli olduğunuda ayrıca kanıtlamaktadır. Selamlar.
Map sensörü emme manifoltunda oluşan basınçları ölçer ve enjektör zamanlamalarını buna göre optimize eder. Fişini çekerseniz; Araç çoğu aman zengin karışım yapar, bazı devirlerde ise fakir karışım yaparak hararete ve çekiş düşüklüğüne neden olur. Ayrıca bazı modellerde arıza ışığı yakabiliyor. Selamlar.
eksozdan dumanla beraber su atıyorsa yüksek ihtimal conta kaçağı diyorlar yani motor yagına su karışıyodur bi ihtimal
Pazartesi günü Adanadan İstanbula geldim arabamla.Gelişte Boğaziçi köprüsü girişinde trafiğe takıldım.Çok yorucu ve stresli anlardı.Araçlar dur - kalk yaparak gidiyordu.Bir ara galiba gaz pedalına fazla bastığımdanmıydı anlayamadım ama araç gaz yemiyordu.1. viteste daha önce fırlayan araç gaza bastığım halde zorla gidiyordu.Neyseki uzun sürmedi.Çok korktum valla o trafiğin ortasında yolda kalıcam diye.
Conta yakmışsa girer su devir daim ve üst kapakta çatlakta yapar . Conta ve su devir daim arızası olma olasılığı yüksek. Düzenleyen : valerina