Merhaba arkadaşlar aracım 98 model lx yumurta kasa geçenlerde gaz yemiyor diye sanayiye gittim sorun çözüldğ fakat başka bir sorun baş gösterdi kontağı açtım kısa farları yaktığım gibi gaz göstergesinden kontağı açtığımdaki gibi tık tık sesi gelip ışıklar yanıp sönüyor bu sorun nasıl çözülür bilen varmı SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akü zayıf olabilir,yada gaz kesicinin rölesi bozulmuştur. GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akü ve gaz kesici sağlam ve şimdi camları aç kapa yapıncada oluyor SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ateşleme bobinini söküp taktılar geçenlerde ondan olabilirmi arkadaşlar SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı sorun bende de var farları açınça arabanın rölantisi düşüyor .. sinyal verince lpg gösterge ışığı yanıp sönüyor
Araçta zenon far varmı? Eski aracımda lpg'nin şasesiyle xenon farın şasesini aynı yerden almışlar ve şase bağlantı somununu tam sıkmamışlar.Marşa basınca sanki akü bitmiş gibi tır tır ses yapardı ve araç çalışmazdı.Şase bağlantısını sağlamlaştırınca sorun düzelmişti.Lpg'nin şase bağlantısını gözden geçirin.Zayıf ihtimalde olsa çözüm olabilir.
Hepsi birbirine paslıyor gazcı elektirikçiye elektirikçi gazcıya SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lpg kitinede bakmışlardır heralde tam 3 tane otogazcı gezdim SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yaa bu nasıl bir arıza anlayan yok SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Son olarak araçta statik elektirik varmış zararı yok kanısına vardık Ama ben aküden şüpheleniyom power akü 3 yıldır takılıymış