Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

gaz pedalı pozisyon sensör arızası 2002 accent crdi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda oksem tarafından 23 Ağustos 2012 tarihinde açılan konu

1. oksem

oksem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Oktay Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Ustalar benim sorunum yukarıdada yazdığım gibi gaz pedal sensör arızası,Servise götürdüm gaz pedalının değişmesi gerekli dediler ancak kayseriden çıkma gaz pedalı aldım benim arabaya taktım yine aynı arızayı verdi.Ne gibi bir yol izlemeliyim,Arıza hakkında yardım edebilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.Birde bu aracın elektrik tesisat şemasını tüm aramalarıma rağmen bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa ona ayrıca çok müteşekkir olacağım.

Not arıza olduğunda bazen gaz pedalı hiç tepki vermiyor bazen rolanti devri yükseliyor ancak tepki veriyor.Bazen de gazı sabit tutmama rağmen pedalı bırakmışım gibi devir düşüyor ve tekrar normale geliyor.

2. volizzi

volizzi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba, aynı arıza bende de var. Arabam 2007 dizel getz. Pc'ye bağladığımızda "boğaz/pedal pozisyon sensör/anahtar" hatası veriyor. Bayramdan önce özel servise götürdüm, manifolt kurum temizliği yapıldı, kelebek boğaz sensörü değişti. 1 hafta kadar sorun olmamıştı, tekrardan gaz almamaya başladı araba, ve daha sık yapmaya başladı. Son çare gaz pedalı veya pedal pozisyon sensörünü değiştirmek kaldı. Yetkili servise ve özel servise fiyat sorup yaptıracağım.

3. mt_44

mt_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Hyundailerin Gaz kelebek semsörü açılıp temizlenebilirmi

4. mt_44

mt_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Hyundailerin Gaz kelebek semsörü açılıp temizlenebilirmi... Aaraba tam ısındıktan sonra fan tam açmak üzereyken Rölantide dalgalanma var kelebek sensörünün fişini çekince düzeliyor yolda giderken sorun yok anlık duraklamalarda sorun yok uzun süre rölantide durunca dalgalanmaya başlıyor

Bu Sayfayı Paylaş