aracımı alalı henüz bir ay bile olmadı, modeli 1.4 team abs expo ve üzerinde garantili lpg kiti var, şimdi size birşey sormak istiyorum; gazlı kalkışlarda, ışıklarda durduğumda, aracı stop ettiğimde gaz kokusu alıyorum, acaba bu gibi durumlarda gaz kokması normalmidir? yakıt sarfiyatım biraz fazla gibi acaba gazım boş yere havaya mı gidiyor? bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum, teşekkürler, saygılar
egsozdan içeri girmiş olabilir cam falan açıksa. ama en iyisi serviste kaçak olup olmadığını ya da bağlantı yerlerinin iyi sıkıldığını kontrol ettirmek. allah korusun şakası yok bu işin. bir an önce servise kontrol ettirin derim ben.
İyigeceler. Bu kokuyu camlar kapalı halde ve araç çalışırken mi yoksa camlar açıkken mi duyuyorsunuz?
camlar açıkkende duyuyorum, kapalı ikende havalandırma açıksa ordan geliyo, normalde yok, durunca, kaltışta, stop edince duyuluyor, normal giderken olmuyor
Acilen cihaz ilebir gaz kaçağı kontrolü yaptırın. Ayrıca aracı bir süre benzinde kullanarak kokunun gelip gelmediğini kontrol edin. Sayet kesiliyorsa, beyin civarındaki kelepçleeri kontrol edin.