Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Gaz kesme problemi ve zaman zaman çekiş düşmesi

'Accent Forum - Club' forumunda Ersin Balkan tarafından 24 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bu araç artık canımı iyice sıkmaya başladı giderayak güzel bir masraf açacak sanırım. Birincisi; Işıklarda kalkışta başıma gelen gaz kesme olarak adlandırdığım(ne kadar doğru oldu bilmiyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif)problemini ilk başta kafama takmamıştım ancak yakın zamanda iki kere daha başıma gelince araçta bir problem olduğunu düşünmeden edemedim.Kalkarken gaz verdiğimde araç ivmeleniyor ardından gaza basarken stop etmişim gibi araç birden yığılıyor sonra tekrardan kendine geliyor ve bunu motor soğuk sıcak farketmeden yapıyor.
    İkincisi; kalkış yaptıktan sonra ikinci vitese attıktan sonra gaz verdiğimde bazen çok yavaş hızlanıyor ve bu sırada sanki egzozun içinde düşen metal bir parça varmış gibi ses geliyor(bu sesi çekiş normalkende duyuyorum ancak fazla rahatsız edici değil) Katalizörden şüpheleniyorum.malum araçlarımız elektronik sisteme sahip olmasına karşın arıza lambasıda yanmıyor!! ELM327 test cihazıyla arıza testi yapıyorum bir sorun çıkmıyor. problemim ne olabilir acabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

2. Sercaba

Sercaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Sezgin çelen
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Egzos takımını komple kontrol ettir.Ses olmasa bile ii dsağınık olduğu için elyaf çıkış borusunu tıkıyodur ara ara .Bi kontrol ettirmende fayda var

3. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Egzoz katalizör hariç komple değişmişti geçen sene çürüme sebebiyle en kısa zamanda ona baktıracağım başka bir nedeni olabilirmi egzoz haricinde

4. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Accentle sorunlara devam!!<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> Bu seferde motor soğukken gaza bastığımda tak tak diye belirgin şekilde sanki piston subaba vuruyormuş gibi ses geliyor.Isınınca genelde ses yok.

5. sanal_korsan

sanal_korsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ömeRızvanoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    bu sorunlar bu ara benim de başımda :) ama aracım 50000 km ye geldi bakıma götürcem bu aralar bakalım ne diyecekler .

Bu Sayfayı Paylaş