selam arkadaşlar.lpg taktırmaya karar verdim. Atiker düşünüyodum ama biri gasitaly önerdi. Kullanan yada bilgisi olan varmıdır?
Güzel bir kit aynı şekilde inkagas (aslı bmdgas) 'da çok güzel bir kit ama henüz bayii ağı olarak zayıflar. Tabii montaj yapılacak yeride iyi seçmeniz gerekiyor.
Bahsedilen bu iki kit yani gasitaly ve inkagas bmd yanına bir tanede ben ekleyeyim stefanelli. Bu üçü arasında aeb yazılım kullanan var mı? Aeb yazılım en iyi falan deniyor ya forumlarda ondan sordum.
Merbaba, evet AEB yazılım olarak şu an piyasada lider konumda, bu markalardan hiç biri aeb ecu'su kullanmıyor. Aeb yazılımını hatırladığım kitlerden; Atiker, Bigas, LandiRenzo, Lovato, Romano, Omvl, Tartarini, Tomasetto, Wentgas, Zavoli kullanıyor. Bunlar arasında fiyat/performans olarak Atiker ve Tomasetto ön planda. Ancak Tomasetto bayii ağı Atiker kadar yaygın değil. Benim bu konuda tercih sıram Atiker, Lovato, Tartarini şeklinde. Yüklü araçlar (büyük motor hacmi yada aşırı besleme) için khein ve muadili enjektör kullanan kitler daha iyi randıman vermekte; KitMTM, Prins, Teleflex olabilir.
Hayırlısıyla bir kaç gün sonra Lovato easy fast takılacak. Lovatoda karar kıldım. Umarım sorun yaşamam. Aracım 2009 Focus 1.6 100hp. Atiker safefast düşünüyordum fakat peşin ödemede Lovatoda iyi bir indirim alınca ve fiyatı Atikerin fiyatına yaklaşınca Lovatoyu tercih etmeyi uygun buldum. Düzenleyen : cekcak
benimki taksit taksit olacak ne yazikki.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifyok o kadar nakitim ben tatil öncesi taktırıp amorti etmek istiyorum.
Focus'un manifolt yapısı montaj için çok uygun, ehil bir yerde montaj yaptırısanız çok memnun kalırsınız.
Lovatonun enjektörleri nasıl acaba? Valtek değil kendi enjektörlerini kullanıyorlar ama teknik verilerini bulamadım. Kitin kutusu açıldığında gördüğüm kadarıyla her şeyiyle italyan malı. Plastik borularında bile made in italy yazıyordu. Yazılım zaten aeb. Düzenleyen : cekcak
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Bugün takıldı Lovato. Sabah 09:00'da başladı, akşam 18:30'da bitti. İçime sinen bir görüntüsü oldu montajın. Umarım sorunsuz kullanmaya da devam ederim. Bilgisayarla rolantide, uzun yolda, yokuşlarda ayrı ayrı test edildi. Enjektörler çok sessiz bu arada.
merhaba, eger bir sakıncası yoksa lovato kitine peşin ne kadar verdiniz.. bende taktırmayı planlıyorumda o nedenle sordum. paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
gasitaly taktırp memnun olan varmı.. bende bugün atiker taktırmak için gittim. fakat usta gasitaly i öve öve bitiremedi. sorun hiç çımıyormuş.3 yıl garanti. diğerlerine göre % 10 daha az yakıt. daha dayanılı falan.. bende yarın sana uğrarım dedim.. yarın atiker veya gasitaly taktırmayı düşünüyorum. acaba hangisini taktırsam kararsızım..
gasitaly iyidir ama %10 daha az yakıt tamamen yalan. Piyasadaki hiç bir kit diğerinden daha az yaktıramaz, bunu iddia edenler kesinlikle yalan söylüyorlar.
3 gün önce gasitaly taktırdım.. genel görüntü ve ilk izlenimlerim iyi.. benden başka gasitaly taktıranlar varmı.nasıl durmlar memnunmusunuz..
inka 1600 brc 1500 hangisi daha güvenli,ayi inka korede üretilioyr dedi,yüzde 20 daha veriml, dedi inkaya karası"zım