Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Garantisi dolan araca bakım

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda MrBird tarafından 19 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. MrBird

MrBird Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar aracım 150 bını gordu. 2005 model 1.5crdi. bugune kadar her bakımı servıste yapıldı ve faturalı. garantısı doldugundan ve kılometre olarak yukseldıgınden samımı dostum olan bır ustaya gıttım.
    yag degısımı fıltreler yakıt polen hava vs. bakımlarını yaptırdım. fakat malzemelerı ınceledıgımde gercekten tras oldugunu gordum. ne dersınız yalnısmı yaptım. bole devammı edeyım. bu yan sanayı urunlerı ıle sorun yasayanlar oldumu. yoksa servıse yuksek ıscılık ucretı bayılmaya devam etmelımıyım
    tesekkurler

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    servisten orjinal ürünleri kendiniz gidip alıp, bunları tanıdığınız bir ustaya taktırabilirsiniz.

3. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Ben 70000 bakımını tanıdık bı ustaya yaptırdım (guvendıgım bırıydı). Ancak takılan yan sanayı parcalar yuzunden sadece 100 km fılan kullanabıldım. Motordan acayıp sesler gelmeye baslamıstı gıttım servıse 70000 bakımıtekrar yapıldı. bence ya servıse gıdın yada parcaları servısten alıp ıyı bı ustaya gıdın. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

4. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Mürsel Abimize Aynen Katılıyorum :=)

5. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    kendi ve sevdiklerinizin güvenliği için orjinal parça kullanılmalı...bence hata etmişsiniz.

Hem yan sanayiler daha değişik sorunlarda üretebiliyor mesela yan sanayi bir balata hem az gidiyor hemde diskleri bozuyor..

6. falcon

falcon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    İyi geceler. Ankara Erciyes işyerlerinde bir hyundai yedek parça ithali ve satışı yapan firma varmış.Orası güvenilirmidir? Bilginiz var mı ?

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    onun hakkında bilgim yok ama hyundaı yedek parçaları dışarda çoğunlukla yan sanayi oluyor.Filtreler bile yan sanayi.serviste 15 liralık filtreyi dışarda 10 liraya orjinal diye veriyorlar ama orjinalle alakası yok.O yüzden her zaman için servisten temin edilmeli,işçiliği dışarda yaptırmak istiyorsanız tabiki olabilir ama en azından parçalarınızı servisten alın.(servise işçilik ücretinide sorun eğer çok fark yok ise güvenilir ellerin yapmasını tercih edelim)
    Düzenleyen : mmt.88

8. falcon

falcon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Teşekkürler

9. excel9191

excel9191 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki bu parçların orjinal olup olmadığı nerden anlaşılıyor ? servise götürülse saat başı 50 tl para alıyolar diye biliyorum

Bu Sayfayı Paylaş