Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Garantim Bozulurmu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda muratkanat71 tarafından 14 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. muratkanat71

muratkanat71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tüm arkadaşlara merhaba,

2010 era 1.4 abs li 850 km de aracım var 01/2010 da trafiğe çıktı.
    Aracı alırken yakıtta fabrika verilerini baz aldım ama aracım çok yakıyor.
    Aracı alırken brc tüp taktırsaydım 5 yıl garantim bozulmuyordu , şu an fabrikanın belirlediği tüpü taktırsam taktırırsam aracımın 5 yıllık garantisi bozulurmu.
    Saygılarımla

2. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Kendi başınıza taktırırsanız bozuluyor.. Ama servis sizi yönlendiriyor oraya takıtırrsanz heralde devam edior die biliorm...

3. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bozulur diye biliyorum

4. filito

filito Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sedat
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Bozulmaz, bildiğim kadarıyla sonradan takarsanız garanti 2 yıl olacak bana öyle demişlerdi. Bir sorun emin olmak için.

5. mr_rsl

mr_rsl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Ersel Erzeybek
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ben bizzat servise sordum. Servisin seni yönlendirdiği yere gidersen 2 yıl garanti oluyor. Fakat bu garantiyi servis değil tüpü takan yer veriyor. Geriye kalan parçalar için hyundai garantin bozulmuyor

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Kesinlikle bozuluyor.Plaka takılmadan önce taktırsaydın bozulmazdı ama şu an hyundaı servisi bile taksa yinede bozulur.Sadece yakıt sistemi ve motor garantisi birde lpgden kaynaklanabilecek elektrik arızaları....

Ama diğer boya-akü-teyp v.s bozulmaz

7. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aracın yakıt sistemi, motor ve elektrik sistemi garanti dışı kalıyor. aynı hataya ben de düştüm. plaka takılmadan lpg takılsaydı garanti devam edecekti. çok yakmaya başlayınca lpg attırayım dedim. brc takılırsa garanti devam ediyor diye biliyordum. ama garanti bitiyormuş. ben de madem garanti bitiyor dedim brc yerine atiker taktırdım. çünkü atiker de 2 yıl garanti veriyor. önceki aracımda da atiker vardı ve çok memnundum. ayrıca brc yetkili servisi rizeye 45 km uzaklıkta. şu an arabamın motor, yakıt ve elektrik aksamında lpg den kaynaklanan herhangi bir arıazsı garanti dışı. diğer donanımların garantisi devam ediyor.

8. ekol

ekol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadasım aynı donemde bende aynı aracdan aldım senın km deyken km de 460 lıra yaktı tup taktırmaya nıyetlendım bu garantı muhabbetı yuzunden vazgectım sımdı aracım 1900 km de yakıt 380 lıra yakıyor kı rodaj ılerledıkce yakıt duser daha o yuzden bıraz daha bekleyın

9. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sıfır km de lpg taktığım için şimdi çokçok daha mutluyum. günlerce takmak ile takmamak arasında kalmıştım. en sonunda doğru kararı vermişim demekki https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. kadirigne

kadirigne Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle, sonradan taktırılan lpg yetkili orjinal servisinde ve BRC marka (fabrika orjinal anlaşmalı) dahi taktırsanız; garantinin öleceğini söylediler. o yüzden kıydım takside, biraz daha borçlanıp, fabrika çıkışlı yaptırdım.

11. hakkans

hakkans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai sitesinden : http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=lpg-sss&menu_id=69&ordercolumn=0 anlaşıldığı üzrre bozuluyor.

12. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    kim ne derse desin servisten servise değişiyor ilgi alakanız süper ise servisle herşey hâl oluyor...

13. muratco

muratco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kısmetse yarın sabah hyundai maslaktan teslım alıcaz arabayı.bizde lpg kiti taktırmak istioduk.1900 tl ödememizi istedıler.vazgectık.eger gerekırse size taktıralım önce benzini deneyelım dedik.plaka çıkmadan önce takmalısınız yoksa hyundai bile taksa garanti dışına cıkar dedıler.kısacası plaka çıkmadan önce hyndaiye taktırmalısınız ki garantınız iptal olmasın.aksi taktırde garanti bozuluyor..

14. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    lpg sonradan taktırdıgım halde garantiden birsürü parça değiştirdim... Hyundai, servislere bir genelge yayınladı eğer araçlarına sonradan lpg taktırmak isteyen müşterilerimiz var ise kendi hyundai bayiilerimizde taktırdığı sürece garantisi devam edebilmektedir diyee ama bunu siteye dökmemişlerrr nedensee...

Bu Sayfayı Paylaş