Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

garanti

'Getz Forum - Club' forumunda furkansak tarafından 7 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. furkansak

furkansak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu hyundai lerde 5 yıl garanti avantaj mı dezavantaj mı ? Garanti hangi hallerde işe yarıyor mesela ?

2. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yerine göre garanti için servise mahkum oluyorsun.

3. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    basit bir hesap yapalım;

ben ortalama yılda 2 bakım görüyorum. 5 yılda 10 bakım eder. bakımı ortalama 500 tl hesaplarsak 10 bakımda 5000 tl eder. ee servise gitmesende zaten yaptırcam ben bu bakımı hadi olsun sanayide 2500 tl hepsi. 1 senede garantiden değiişen parçalar nerden baksanız 500 tl. ayrıca yol yardımdan da faydalandım zor anımda ücretsiz olarak. ben era için garanti avantaj diyorum.

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    şu ana kadar servise 1.500tl ödedik..garantiden değişen parcaların fiyatı 1.750tl.. yorumsuz...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    5 yıl garantiyi korumak için 4 defa bakım yaptırmanız yeterli. 5. bakımı serviste yaptırsanızda garanti bitiyor.

Bakım başına fazladan vereceğiniz 100-150 tl ' yi aracınızın mekanik sigortası (Kaskosu) olarak sayabilirsiniz. Bence bu kadar para için bir yıl boyunca tedirgin olmaya değmez...

6. theyateira

theyateira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence avantaj çıkacak herhangi bir parçada sorun oldu mu aklın rahat oluyor eksi tarafı yok mu var her bakımda fazladan para ödüyosun ama aklın rahat benim şahsi fikrimdir

7. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    garantiden belkide bugune kadar 2500 tllik parca değişmiştir hesap ortada garanti bence avantaj...

8. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    tabi neden bu kadar çok garantiden parça değişiyo oda ayrı bir sıkıntı ya hadi karıştırmıyımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    sürekli yollarda olan bi araba için gayet normal ve beni hiç yolda bırakıpta parca değişimi yaptırtmadı periyodik bakımlarda farkettiler bozuk olduğunu hep parcaların öle değişti aracımda bi sorun yok allaha sükür..

10. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Avantaj tabikide ama sadece hyundaıde!!!!

Sadece hyundaı diyorum çünkü şu an kullandığım aracın servisi garantiden parça değiştirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar,garanti bittikten sonra parayla değiştirmemi bekliyorlar birde verdikleri garanti sadece 2 yıl.....

ama hyundaıde böyle bir durum hiç yaşamadım.En ufak bir ses veya arıza durumunda gereken parça anında garantiden değiştirilip müşteri mağdur edilmiyordu.Servis anlayışı diğer markalara göre en iyi olan marka hyundaıdır ben bunu hyundaıyı satıp başka markalara binince anladım.

11. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam güzel. garanti olayı süper gibi gözüküyor. ama ben aracımın yağını kendim değiştirmek istiyorum. hava + polen filtresini kendim değiştirmek istiyorum. seviyorum kardşim bu işleri. adamları arıyorum hava+polen+yağ filtresi istemek için . verdikleri cevap aracınız 5 yıl garantide siz getirin biz burada hallederiz. yoksa garanti dışı kalır. en azından hava + polen istiyorum. o zamanda filtre fiyatları hava 31,50 polen 64,00 tl. peki şimdi ben ilk servise girince illaki polen yada hava filtresi değişeçekmi? adamların torpidoma el sürmelerini istemiyorum. ben kendim iz bırakmadan, kirletmeden çok rahat biçimde torpidomun klipslerini yerinden çıkartıp, polen filtreme erişebiliyorum. bunu isteyemezmiyim servisten. sadece yağve yağ filtresi değiştirin diyemezmiyim? (aracım i10 1.1 benzinli)

12. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    polen flitresini istemezseniz değiştirmezsiniz.siz kendiniz değişebilirsiniz.

13. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş tamam poleni böyle halletik diyelim ama ben istiyorum ki yağ ve yağ filtresini de kendim değiştireyim. servis aracı illa görecekse götürürüm servise. ama değişimleri kendim yapmak isitiyorum. birde aracımın ilk bakımında ve her yıllık bakımında fren / debriyaj hidroliği değişimi diyor. hyundai sitesinde neden böyle? diğer araçlarda kontrol diyor. şaşırdım?

14. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    servislere kendi yağımızı götürünce sorun olurmu ki, 1.4 era için hangi yağ tavsiye edersiniz castrol mobil olarak !!!

15. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Sevgili Emran yağı ve yağ filtresini nasıl değiştieceksin kendin.?

16. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Castrol kullanıyorum memnunum

17. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş hobi diyelim. eski hyundai aracımızı, citroen c3 dizel aracımızın yağlarını kendim değiştirebiliyorum.

değişim yapacağım yerde mevcut.

neden böyle dedin anlamadım. ben Burdur ilindeyim. en yakın servisler antalya yada ıspartada mevcut. randevu almadan da gidemiyorum. yağ, filtre değişimi kendim yapabiliyorum. servis 1 saatte yapıyorsa ben 1,5 - 2 saatte yapıyorum. evim müsait. malzememde var. geriye sadece filtreleri bulmak kalıyor.
    Düzenleyen : bomax01

18. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    kimisi mobil 5-30 kimisi castrol 10-40 koydurmuş ikisi arasında ne fark vardır

19. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşımın getz'inin polen filtrelerini çıkartıp temizledik. güçlü hava tutmadık. gözenekler yırtılmasın diye. cuma akşamı başka arkadaşımın peugeot partnerinin motoruna baktım. bir kaç gün ünce akü zayıf diye su koydurmuş ama araç fazla şarjdan aküyü şişirip suyu akünün her yerinden dışarı fırlatmış tabiki içindeki asidide. yaw meraklıyım işte araçlarla haşır neşir olmayı seviyorum.

20. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    bana sadece seni kutlamak düşer bravo,tebrik ederim..

Bu Sayfayı Paylaş