merhaba arkadaşlar az önce arabamı servise debriyaja basılırken gıcırdama ve ilk marşta çalışmama şikayetleriyle bıraktım.. bu ikiside mekanik garanti kapsamına girermi bi sorun çıkarırlarsa diye öğrenmek istiyorum bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum akşama kadar haber vericekler çünkü arabanın durumunu..
merhaba cems garanti kapsamı ile ilgili şöyle bir yol izlenir.aracın bakımları zamanıda ve peryodik yapılıyormu?eğer bakımlarınız düzenli ise aracın kilometresi ve trafiğe çıktığından beri kaç yıl olduğu kontrol ediliyor..bana bunlarla ilgili bilgi verirsen sana çıkabilecek arızaların garanti mi değil mş olduğu hakkında bilgi verebilirim...
cevabınız için çok teşekkürler can bey araç 2008in 10. ayında trafiğe çıktı tahminimce ruhsat arabada kaldığı için bu konuda net bilgi veremiyorum 65600 kmde ve 60.000 bakımı zamanında yapıldı ve araba hala garanti kapsamında...
debriyaj pedalındaki gıcırdamayı genelde alt merkez piston pimi yapıyor, gress sürerek kendinizde bu sıkıntıyı giderebilirsiniz. Sabahları geç marş alma aldığınız yakıtla da alakalı olabilir.
cevabınız için teşekkürler serdar bey. gress yağım var fakat tam nereye ne şekilde sürerek geçirebilceğimi bilmediğimden geç çalışma probleminin yanında onuda söylemiş bulundum ama onu halledemezlerse sizden yardım alıp kendim yapmak isterim.. onun haricinde bu geç çalışma problemi sadece sabahları değil her zaman olabiliyor araba sıcakkende yani ve farklı yerlerden yakıt alarakta denedim genelde po ve shellden alıyorum ama bakalım sonuçta ne çıkçak..
dizel? benzinli? duruma göre geç çalışma değişir. debriyaj sesi hem yağsızlıktan hemde bazı era araçların debriyaj pedal civatasından yapabiliyor.eğer yağlama ile kesmezse civata sıkılarak gideriliyor ve bunlar garanti kapsamına girer.
forumda aratırsanız teknik çizimlerle nerelerin yağlanacağını yazmıştık. Zaten servis'e girdiyse bu sorunu kolayca hallederler. Sabahları ilk marşta çalışmama genel olarak; *immoblizer anten soket oksitlenmesi, *yakıt pompası soket oksitlenmesi, *yakıt oktan kaybı, *kompresyon kaybı, *benzinli araçlarda buji, kablo ve bobin arızası/yıpranması. krank, egzantirik sensör pozisyon okuyamaması, *dizel araçlarda soğuk motorda kızdırma bujisi performans kaybı, *dizel / benzinli araçlarda yakıt basıncının yeterli olmaması, benzin regülatörü, benzin pompası performans kaybı. v.b. bir çok nedenden yaşanabilir. Bunun tespiti servislerde bulunana hi-scan cihazı ve kompresyon saati ile yapılabiliyor. Umarım sorununuz giderilir. Düzenleyen : Serdar
teşekkürler serdar bey halledilirse biletekrarında kendm halledeblmek için arama yaptırıcam.. immobilizerdan olduğunuda sanmıyorum çünkü marş basıyor motor çalışmıyor..
bunu öğrendiğim iyi oldu ben marş basmaz diye biliyordum benzinlide ateşlemede yapmaz derken marştamı basmaz yani ?
Her iki araçta da marş basar, marş motoru direkt olarak kontaktan akım alır, enjektör, ateşeleme sistemi ise araç beyninden akım alır. Bu durumda immobilizer sistemler genelde enjektör ve ateşleme sisteminin akımını keser.
anladım serdar bey çok teşekkürler.. araç hazır olmuş problemler giderilmiş aradılar az önce yarın teslim alcam..
sanırım garantiden yapıldı fiyat bilgisi verilip onay vermediğime göre gittiğimde para istemezler heralde https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
arkadaşlar merheba bedede era var 2009 model 2 sorunum var bi çek laambası yanıyor söndürtmeme rağmen atiker var bide direksiyonu sağa sola cevirirken pedalların aldında ayaklarımı mız koyduğumuz yerde dönen bişey sürttüğünü hissediyorum arababa daha 12000 de garati kapsamına girer mi acaba teşekkürler
Aramıza hoşgeldiniz. Kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz. Paspas çok ileri gitmiş ve mile dayanmış olabilir. Çek lambası hatalı gaz ayarından yanıyordur, gaz ayarınızı tekrar yaptırın.