Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

garanti bozulmadan lpg takılması

'LPG Sistemleri' forumunda kamber tarafından 2 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. kamber

kamber Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    forum aracılığıyla hyundai yetkililerine seslenmek istiyorum.garantisi devam eden bir era kullanıcısı olarak araçlarımıza serviste veya servisin anlaştığı bir yerde lpg takılıp garantisi devam ettirilemezmi.sırf garanti dışında kalmasın diye bizi benzine mahkum ediyolar.herkese iyi günler dilerim

2. gargi_amca

gargi_amca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence de güzel olur. Ben aracımı alırken taktırmadım ama şimdi taktırmak için 3 yıl garantimin bitmesini neden bekleyeyim ki?

3. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    keşke aldığınızda taktırsaydınız. ben öyle yaptım. çok memnunum. inşallah hyundai sesinizi duyar...

4. Misafir

Misafir Guest

Büyük risk taşıyan bir konu, ilerde problem çıktığında iki firmayı karşı karşıya getirip araç sahibini zorda bırakabilir, topu birbirlerine atarlar, araç sahibi mağdur olur...

5. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    zaten sıfır takılanda bile öyle..geçen serviste bir araç vardı..motorun hemen üstünde gazı bujilere gönderen hortumların bağlı olduğu dağıtıcı gibi bir parça çır-çır ses çıkarıyor. adam servise gelmiş..onlarda brc yi takan yere yolladılar..zaten hyundai lpg li era ları fabrika çıkışı takmıyor. her ildeki anlaşmalı bir yetkili brc bayiisi takıyor.
    "adam dediki eski arabamda atiker vardı bu ses çıkmıyordu. bende dedimki bilader atiker taktırdı aynı ses onda da var, bende ilk defa brc de bu sesi duydum dedim. belki ellerinde yoktu başka bir markalı parça kullandılar. "

bukonu serviste bana söylendi ama bir gelişme yok 6 aydır. aracınızın garantisi 2 yıl kaldı ise lpg taktırıp yine son 2 yıl garanti devam edebilecek dendi ama henüz olmadı.
    Düzenleyen : mdx78

6. haraskar

haraskar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bi arkadaşım hyundai getz aldı garantisi devam ediyor.antep diyarbakır adana servislerini aradığında hyundainin brc ile anlaştığını brc taktırdığı takdirde garanti kapsamında kalacağını söylemişler.bence servislere yakın illerdeki bi sorun derim.

7. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    valla ben sordum sana ayarlarız dediler..

8. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    doğru bu tarz garanti veriliyor. yani araç arıza yaptığında sanki arıza lpg kaynaklı değil gibi gösterilip tamir ediliyor. ama başka bir ilde arıza yaparsa yandınız demektir...

9. kamber

kamber Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir buçuk yıldır kullanıyorum garantisinin bitmesine 3,5 yıl var ama gözümü kararttım ocak ayında lpg taktıracam

10. byerdem

byerdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    taktırın abi yemişim garantisini benzinli araca mı binilir eskiden bir depo benzinle 600 km yol gidiyordum depo 45 lt lik şimdi ise 25 lt gazla 300 320 km gidiyorum yarı yarıya nerdeyse hiç düşünmeyin

11. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu konudan bende muzdaripim. Arabayı aldığım yer bana bu konuda bilgi vermedi. Ben aracı alırken 1500tl daha veremem sonra taktırırım dediğimde beni garanti dışı kalır diye bilgilendirmediler ben de lpg taktırmadan aldım taa sonraları öğrendim ki motor garanti dışı kalıyormuş.

Bu Sayfayı Paylaş