forum aracılığıyla hyundai yetkililerine seslenmek istiyorum.garantisi devam eden bir era kullanıcısı olarak araçlarımıza serviste veya servisin anlaştığı bir yerde lpg takılıp garantisi devam ettirilemezmi.sırf garanti dışında kalmasın diye bizi benzine mahkum ediyolar.herkese iyi günler dilerim
Bence de güzel olur. Ben aracımı alırken taktırmadım ama şimdi taktırmak için 3 yıl garantimin bitmesini neden bekleyeyim ki?
Büyük risk taşıyan bir konu, ilerde problem çıktığında iki firmayı karşı karşıya getirip araç sahibini zorda bırakabilir, topu birbirlerine atarlar, araç sahibi mağdur olur...
zaten sıfır takılanda bile öyle..geçen serviste bir araç vardı..motorun hemen üstünde gazı bujilere gönderen hortumların bağlı olduğu dağıtıcı gibi bir parça çır-çır ses çıkarıyor. adam servise gelmiş..onlarda brc yi takan yere yolladılar..zaten hyundai lpg li era ları fabrika çıkışı takmıyor. her ildeki anlaşmalı bir yetkili brc bayiisi takıyor. "adam dediki eski arabamda atiker vardı bu ses çıkmıyordu. bende dedimki bilader atiker taktırdı aynı ses onda da var, bende ilk defa brc de bu sesi duydum dedim. belki ellerinde yoktu başka bir markalı parça kullandılar. " bukonu serviste bana söylendi ama bir gelişme yok 6 aydır. aracınızın garantisi 2 yıl kaldı ise lpg taktırıp yine son 2 yıl garanti devam edebilecek dendi ama henüz olmadı. Düzenleyen : mdx78
bi arkadaşım hyundai getz aldı garantisi devam ediyor.antep diyarbakır adana servislerini aradığında hyundainin brc ile anlaştığını brc taktırdığı takdirde garanti kapsamında kalacağını söylemişler.bence servislere yakın illerdeki bi sorun derim.
doğru bu tarz garanti veriliyor. yani araç arıza yaptığında sanki arıza lpg kaynaklı değil gibi gösterilip tamir ediliyor. ama başka bir ilde arıza yaparsa yandınız demektir...
bir buçuk yıldır kullanıyorum garantisinin bitmesine 3,5 yıl var ama gözümü kararttım ocak ayında lpg taktıracam
taktırın abi yemişim garantisini benzinli araca mı binilir eskiden bir depo benzinle 600 km yol gidiyordum depo 45 lt lik şimdi ise 25 lt gazla 300 320 km gidiyorum yarı yarıya nerdeyse hiç düşünmeyin
Bu konudan bende muzdaripim. Arabayı aldığım yer bana bu konuda bilgi vermedi. Ben aracı alırken 1500tl daha veremem sonra taktırırım dediğimde beni garanti dışı kalır diye bilgilendirmediler ben de lpg taktırmadan aldım taa sonraları öğrendim ki motor garanti dışı kalıyormuş.