arkadaşlar merhaba,2006 fx coupe aldım.motor sesi ve performansından memnun değilim.Nerede neler yapılabilir.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
aracınız öncelikli olarak hayırlı olsun. ne yapılabilir derken ne demek istediniz. 1.6 motor var bildiğim kadarıyla . yollarda yarış falan yapacaksanız onu bilemem de gayet yeterlidir onun performansı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif
chip takındiyicem işletim sistemi kabul etmiyor 1.6 fx lerin ses için performans filtre ve ekzos düşünebilirsiniz
Aracınız hayırlı olsun, nerede ne yapılır.....her şey yapılır, basitinden başlarsak 1 - Performans hava filitresi..................................1 - 2hp 2 - Performans egzostu........................................3 - 5hp 3 - Kat iptali..........................................................3 - 5hp 4- Yazılım yükleme..............................................15 - 25hp 5- Cadde tipi dereceli (270 - 280) egzantrik.......20 - 25hp 6- Yarış tipi dereceli (310 - 320) egzantrik..........35 - 45hp 7- Headers egzost sistemi..................................10 - 15hp 8- Kapak taşlama................................................10 - 15hp 9- NOS.................................................................50 - 500hp bunlar aklıma gelenler