frene basınca sağ ön tekerde titreme oluyor ve bunu direksiyonda hissediyorsunuz servis bun sağ ön burcunu değiştirilmesi gerektiğini söyledi sizce haklımı yoksa sallıyor gibi geldi bana
valla arkadasım o deiğin fren disklerinde bi problem varsa yapar diye tahmin ediyorum çünkü firen disklerin ufak bi eğim frene basınca direksiyona ufakbi titretme verir benım pedalda vardı titreme kanpanada problem vardır dediler disklerde problem olsa dreksiyona vurur titremesi demişlerdi götürdüm firenciye bi ayarcektirdim 15 tl verdimm şimdii hiçç bişi yok titreme kaybolduu bence sende bi fren ayarıı yaptır istersenn yada disklere baktır. Düzenleyen : sote
benzer durum bende de var. hyundai servis elemanı araca binince fren disklerinde eğil olabileceğini söyledi. değiştirme gerekmeden belki taşlama yoluyla düzeltilir dedi. umarım faydalı olmuştur
İlk bakılacak yer fren balatan, iyi ise ferendisklerini kontrol ettir taşlanması gerekebilir oda değilse rot koluna baktır ve fren ayarını yaptır.
salıncaktanda olabilir sen yolda giderkenfrene bas dısardan biri tekerleğe baksın ileri geri gidiyormu benimkide öyleydi salıncagı degiştirmiştim