merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.98 accent gls'em var arabamdam çok memmunum sadece frenlerimden şikayetçiyim lastiklerim yeni ön balatalarımı yeni değiştirdiğim halde kızaklama yapıyo önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
lastiklerın ebat ölçüleri ve markası nedir..? aynı sorun bendede vardı.ve gecen gun mıchelın lastıklerı taktıktan sonra cok cok memnunum butun sıkıntım gıttı.. eskıden kumho vardı sureklı kızaklıyor ve düşük hızlarda bile durmuyor sonra bırden kızaklayıp kaymaya baslıyordu.bu lastıklerden sonra düzeldi
Eğer fren ayarlarınızda bir sorun yok ise ( 4 teker aynı anda tutabiliyor ise!) O Lastiklerden mümkün olan en kısa sürede kurtulunuz !!!! p3000 energy diye geçen bu lastikler piyasade 55 tl nakit ile taban fiyatla satılıyor. Asfat sesini içeri çok aldığı gibi , Yapı itibari ile çok kısa sürede özlliğini kaybettiği gibi kuru zeminlerde tutunması çok zayıflıyor. P6000 ve Cinturato serisi haricinde pek pirelliyi tavsiye edemeyeceğim.
bende brigstone var ama geçen haftasonu 4 tekeri de söküp tekerleri, davlumazı ve öndeki fren disklerini fırça+meguiars all purpose cleaner köpük+basınçlı yıkama ile güzelce temizledim. eskiden yavaşça tutan frenler şimdi kızaklamaya başladı, fazla temizledim galiba balatalar yeni olduğundan anında kızaklama yapabileceğini düşünüyorum. kullandıkça oturacaktır gibime geliyor.
daha oncede belırtttıgım gıbı eskı kumho lastıkler varklen bende cok kızaklıyordum mıchelın den sonra butun sorun ortadan kalktı mıchelın energy t82 185-65-14 adet fıyatı 120