Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

frene basınca gelen ses

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda sahin_44 tarafından 9 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. sahin_44

sahin_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arama butonundan aradım fakat bi şey bulamadım.araç 2000 yumurta kasa bi kaç gündür frene basınca sanki araç altından gelen fakat süreklide olmayan bir tık sesi duyuyorum ne olabilir acaba,cevaplar için şimdiden teşekkürler

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    balataların bitmiş olabilir, acilen bi frenciye gidip baktır.

3. sahin_44

sahin_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok abi balatalar zaten 2,5 aylık yeni sayılır bide oyle balata sesi gibi değil böyle sanki bir şey başka bir şeye oturuyo yerine geçiyomuş gibi

4. T3499

T3499 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">Bende 2009 era var. Aynı sorunu bende yaşadım. Frenlerime baktırdım serviste. Ama bi sorujn olmadığını söylediler. Sonra ses kendiliğinden kesildi. Herhangi bir problem yaşamadım sonradan. Sesi gayet ili bilirim. Pedala basınca tık eder.

5. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir yerlerde boşluk ya da takılan bir cisim olabilir. Boşluk derken kaliperde falan ama pek mantıklı da gelmiyor bana. Aslında tam yeri belirlemek lazım, aracın dışından dinleyerek.

6. sahin_44

sahin_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ses aynen dediğiniz gibi tık ediyor,bide galiba sürücü koltuğunun altına yakın bir yerden enteresan bir ses bir de bazen var bazen yok anlamadım gitti

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bence frene basınca geliyorsa,fren işi ertelenmez hemen servise çek arabayı incelesinler...Çünkü ses olayını burda çözüm bulman zor olur neden dersen göreceli bir kavramdır yani anlatmakla olmaz duymak lazım

8. andrapa

andrapa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Hüseyin GÖL
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Elantra (1992-1996) J1
    benim ışıklarda beklerken.hafif frenden ayağımı çekip tekrar frene bastığımda ses gelmeye başladı. normal mi acaba.başaka zaman hiç ses yok.

9. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Benim de buna benzer bir problemim var. Aracım 2009 Accent Era. Frene bastığım zaman arka tekerlerin olduğu taraftan çıs-çıs-çıs diye bir sürtme seni geliyor. Mesela hızlıyken frene basıyorum arka arkaya çıs-çıs-çıs ediyor, yavaşlayınca çıs lar seyrekleşiyor yani yavaşlayınca ses de yavaşlıyor. Biraz kilometre yapıp frenler ısınmaya başlayınca ses gidiyor. Ama ertesi gün yine aynı şey oluyor. Sizce bu nedendir? Önemli bişeymidir?

10. dede korkut

dede korkut Vip Üye Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    ABS var mı araçta, onunla ilgili olmasın?

Bu Sayfayı Paylaş