Öncelikle cümleten hayırlı bayramlar . Normal hızda seyrederken 130 km/h kadar bi problem yok ama 130 140 dan sonra frene bastığında araç önden titreme yapıyor ön takımda sorun yok diye biliyorum yakın zamanda kontrolden geçmişti. Ben disklerden olabileceğini düşünüyorum eğer disklerdense disklerin tornaya girmesi sağlıklı mı olur yoksa yenisi mi alınmalı . Disklerden değilse sizce sıkıntı nerede olabilir? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba iyi bayramlar aynı sorun bende vardı disklerin bitik torna kurtarirsa yaparlar yoksa pendikten aldim 150 tl discler 70 tl de işcilik gecmis olsun
Diskleriniz yamulmuş büyük ihtimalle. Bütçeniz varsa değiştirmek en güzeli. Balatalarla birlikte tabi.
Evet tazyikli suyla yıkanmıştı sudan da olabilir mi diyorsunuz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Sıcak diske su vurmak diskte egilme yamulma yapar. Fazla kullanmadan iyi kalite bir disk ile değişim yapın . Fren hayati mesele!
Bende de aynı durum söz konusu, eski sahibi su tutmuş olmalı ama yüksek hızda fren yaptığımda çok hafif titriyor, malum araç garantili dışarda yaptırsam mı diye düşünüyorum, servis sanırım garanti ikisini birden değiştirir.
Yüksek ihtimal disklerden ama frenlerde sorun yok ise direksiyon kutusunda boşluk olabilir Peugeot 307 SW 1.6 HDI 110Hp Premium