Yüksek hızlarda 90 110 gibi frene basınca hafif titreme ve tekerlerden ses geliyor balatamı balansmı rotmu anlamadım gitti
Abi rot balans la ilgili olabilirmi peki sanki frenler hiç çalışmıyo gibi geldi tıkır tıkır tıkır ses geliyor
sadece o süratlerde frene basıncamı oluyor? banada fren aynaları gibi geliyor komple disk balata vs vs hepsini bi kontrol ettir
benim disklerde bitik büyük bi ihtimal aracı sıcakken yıkamacıya götürdüm suyu tutunca yamuluverdi aynalar.acayip titreme yapıyor.kasımdada orduya gidicem değiştirmem vacip oldu.acaba orjinalmi taktırmalıyım?fiya nedir sizce?
aynı sıkıntı bende de var, araç şu anda 124 bin'de. Çok geç kalmadan bu işi halletmem lazım. Geçen ay orjinal Hyundai yedek parçası satan bir firmaya gittim. Serviste jant kapağına 50 Tl fiyat verdiler, burada aynı jant kapağına 25 tl fiyat verdiler bende 2 tane almıştım. Balatave diskleri de buradan alıp servise veya başka özel servise yaptırtmayı düşünüyorum. Bundan sonra her türlü yedek parça ihtiyacımı buradan sağlamaya çalışacağım. Sizlerede tavsiye ederim. İstanbul ve Ankara'da da şubeleri var. www.akparca.com