arkadaşlar aracı ilk çalıştırıp yola çıktığımda ilk bikaç frende arkadan ses geliyor. sadece el frenini çekip denedim yine aynı ses geldi tahminimce arka kampanalardan geldi. fren yaptığımda sorunsuz tutuyor. ne olabilir balata spreyi ile temizletsem ses kesilirmi 2006 dizel era 58binde Düzenleyen : kicker
hocam frene bastıgında sssss dye ses geliyosa o bizde de var yazın olması normal. herkeste olur. ama başka ses se bilemem.
belli bir süre kullanmayınca disklerde balatalarda yüzeyde hafif bi pas,kir tabakası oluyo nemden yağmurdan dolayı ilk basışlarda o temizlendiği için gelebilir die biliyorum ama diskler için kampanadada benzer bi durum olabilir )
bugün aracı kullanıyorum ilk bikaç frende atüyor ondan sonra kesiyor yarın tekrar kullanıyorum yine ilk bikaç frende ötüyor tekrar kesiliyor bi süredir böyle
Aynı sorun benim arabada var .Arka sağ tekerden frene basınca tık tık tık hıza göre ses geliyor.Ama nedir çözemedim.Frenlerde sorun yok evet Düzenleyen : Levent
Sizinkisi daha ciddi bir ses, yerinizde olsam bir an önce bir frenciye gösterirdim. Selamlar. Düzenleyen : Levent
Mayıs ayı başı balatalar değişti.Bu ses uzun zamandır var .Ve frenle ilgili bir sorunum yok.Bijonları sıknı dediler denedim ama yinede var bu akşam baktıracağım.Yarın akşam kısmetse Ankaraya gideceğim sıkıntı olmasın Düzenleyen : Levent