2005 accent admire 1,3 otomatik aracın fren lambaları yanmıyordu hafta sonuydu bir ustaya gösterdim müşür bozuk değişmesi lazım dedi ama hafta sonu olduğundan parça yok dedi. dün arabayı bir arkadaşla sanayiye yolladım. araba geri gelip önümde durduğunda müthiş bir balata kokusu vardı. yolda araba fren yapmaya başlamış. ben bindim pedala bastım kıpırdamıyor ve araba hareket etmiyor. gaza basınca bile yerinden oynamadı. usta çağırdık geldiler ön tekerlekleri söktüler bir şeyleri gevşetip havasını aldık dediler galiba biraz da yağ gibi bir şeyler aktı. fren sistemine bakılması lazım bu biraz idare eder deyip gittiler. artık hafta sonu cumartesi baktırırım deyip bindik arabaya ama 5 km gitmeden aynı hale geldi tekrar. kıpırdamaz oldu çekiciyle sanayiye yolladım. alt tarafı müşür değişecekti onunla bunun bir ilgisi olamaz mı? usta olmaz diyor ama ikisi de frenle ilgili olunca elektrik bir sıkıntı mı var diye kafama takıldı. fren önce yavaş yavaş tutmaya başlıyor ve bir yerden sonra tamamen tutup bırakmıyor.