Fren merkezini degistirirken parca cok titriyordu bu nedendir.Ve fren biraz gevsekti zamanla eski haline gelir dedi.Sürdükce olur dedi
Geçenlerde ön davlumbaz soruyordun. Yan sanayi 40 TL (tavsiye etmedi parçacı) bir de 70 TL olanı var dedi.
En iyisini yapmışsınız. Sökme-takma için lastiği çıkarman gerekecek. Ama yapılacak işlemler basit. Hazır açmışken sağda solda toprak birikmiş yerleri de temizlersiniz.
Aynen oyle yapacam farlara kadar camur olmus gecen gun ön farın fişegini degistrdim bu fren mwrkezi yeni alisana kadar dahada serlesir dedi oylemi
Ve birde benim tüp hemen hemen doluydu 100 km falan yaptım hala 4 ve 3 dis yanıyor gosterge bozulms olabilirmi
Freni takip et içine sinmezse ustaya gösterirsin. LPG için ise şamandıra ayarındandır Bir sıkıntı yaratmaz.
Frenin havalarının aldım oldu birdaha problem olursa gostercm yalnız davlumbazları taktrdm sanayiye gittim isim vardı onuda yaptrdım ama suan kalorifer aly kısım ısıtmiyo alakalı bir sorun çıkmıs olabilirmi
Hayırlı olsun, fren merkezini orijinal mi taktırdınız acaba? Bilindik markalar da olabilir. Yan sanayi fren merkezleri genellikle uzun ömürlü olmuyor ve arıza şekilleri contalardan değil de, 4 tekerin kilitlenip bırakmaması şeklinde oluyor. G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi