Selamun aleykum arkadaslar aracin frenine basdigimda hic bir fren lambasi yanmiyor sag sol ust frene bagli led ler hepsi ayni anda kesildi sebebi ne olabilir sigortalarla oynadim biraz ama nafile zaten hangisi freninki bilmiyorum sadece cikar tak yaptim hepsini baska bir sebebi olabilirmi acaba gecen gun cd calari degistirmisdim onun herhangi bir etkisi olabilirmi arkaya uzanan anfi kablosu var eskiden kalma ancak arkada bosda duruyor acaba adam cd calara onuda bagladi kablonun ucuda ne bilim biryere deyip kisa devre mi yaptirdi frenin elektrik aksamina simdiden yardimlariniz icin tesekkurler
fren müşürüdür büyük ihtimal birde motor içindeki sigortalara bakın parklara filan ordan gidiyor elektrik
sıkıntı etmeyin sigorta atmış gibi duruyor en fazla fren müşürü arızasıdır arkadaşın dediği gibi.öncelikle varsa kullanım klavuzundan sigorta kutularının şemalarını bulun hangi sigrorta nereyi kontrol ediyor bir anlayın.ilgili sigortaları görüntüde sağlam gibi dursa da aynı değer yenisi ile değiştirin.
Cok saolun hemen halledilcek birsey ise rahatladim.trafikde sıkıntı oluyor cunku ozellikle aksamlari tekrar tesekkurler