Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Fren lambalari birden kesildi yardim lutfen

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Tilki52 tarafından 12 Temmuz 2015 tarihinde açılan konu

1. Tilki52

Tilki52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Selamun aleykum arkadaslar aracin frenine basdigimda hic bir fren lambasi yanmiyor sag sol ust frene bagli led ler hepsi ayni anda kesildi sebebi ne olabilir sigortalarla oynadim biraz ama nafile zaten hangisi freninki bilmiyorum sadece cikar tak yaptim hepsini baska bir sebebi olabilirmi acaba gecen gun cd calari degistirmisdim onun herhangi bir etkisi olabilirmi arkaya uzanan anfi kablosu var eskiden kalma ancak arkada bosda duruyor acaba adam cd calara onuda bagladi kablonun ucuda ne bilim biryere deyip kisa devre mi yaptirdi frenin elektrik aksamina simdiden yardimlariniz icin tesekkurler

2. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    fren müşürüdür büyük ihtimal birde motor içindeki sigortalara bakın parklara filan ordan gidiyor elektrik

Tilki52 bunu beğendi.
  3. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sıkıntı etmeyin sigorta atmış gibi duruyor en fazla fren müşürü arızasıdır arkadaşın dediği gibi.öncelikle varsa kullanım klavuzundan sigorta kutularının şemalarını bulun hangi sigrorta nereyi kontrol ediyor bir anlayın.ilgili sigortaları görüntüde sağlam gibi dursa da aynı değer yenisi ile değiştirin.

Tilki52 bunu beğendi.
  4. Tilki52

Tilki52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Cok saolun hemen halledilcek birsey ise rahatladim.trafikde sıkıntı oluyor cunku ozellikle aksamlari tekrar tesekkurler

Bu Sayfayı Paylaş