Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

fren için fikir gerekli

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda zaferbirgul tarafından 13 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. zaferbirgul

zaferbirgul Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar geçen hafta aracımı fenni muayeneye soktum burada sol arka frenin %65 tutmadığı çıktı ve bende fren ustasına gittim balatalarda problem yoktu ve aracın fren dağıtıcısını açıp içini boşalttı ve hata %1 e indi usta tekrar muyeneden sonra gel içini tekrar takalım dedi ama frenlerim şu anda çok iyi usta bize 2 yıl sonrası için tekrar gelmemiz için bunu yapıyor olabilirmi kafam karıştı madem hat %1 de niye tekrar takılıyorlar teşekkürler...

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. zaferbirgul

zaferbirgul Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracın fren dağıtıcısıymış onun içinden küçük piston gibi birşey çıkardılarlastik tapaya benzer bunları tekrar alıştırıp geri takarız dedi usta

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şu an frenlerinizde öncekine nazaran bir sertlik var mı? Büyük ithimalle seconder pistonu söktü, merkezin geri bırakması daha uzun olabilir bu durumda. Zaten ustanız tekrar getirmenizi ve parçayı alıştıracağını söylemiş. Bence götürün sorununuzu düzgün bir şekilde gidersin.

5. zaferbirgul

zaferbirgul Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şu anda frenlerimde bir sertlik olmadı ama daha iyi tutyorlar bilgisayarlı teste sokyuğumda %1 gibi çok iyi bir şaşma çıktı bu işlemden önce %65 gibiydi...

6. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Aracın Abs 'limi benim Era 4 teker birbirinden bağımsız çalışıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Sapmaları bir görseniz her tekerin ayrı.. Ama özelliği bu ayrı ayrı güç üretmesi tekerlere Abs + Ebd bunun için var...

7. zaferbirgul

zaferbirgul Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracım da abs yok 98 model

8. celal.oguz

celal.oguz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kadılıyorum usdalar genelde 2 senelik hesap yammazlar kısa zamanlı gidsin gelsin der ama kendi kaybeder zannetmem öyle düşündügünü uzun süreceginden böyle yapmış olabilir genede en iyisini uzmanı bilir fazla bi fikrim yok

Bu Sayfayı Paylaş