arkadaşlar geçen hafta aracımı fenni muayeneye soktum burada sol arka frenin %65 tutmadığı çıktı ve bende fren ustasına gittim balatalarda problem yoktu ve aracın fren dağıtıcısını açıp içini boşalttı ve hata %1 e indi usta tekrar muyeneden sonra gel içini tekrar takalım dedi ama frenlerim şu anda çok iyi usta bize 2 yıl sonrası için tekrar gelmemiz için bunu yapıyor olabilirmi kafam karıştı madem hat %1 de niye tekrar takılıyorlar teşekkürler...
aracın fren dağıtıcısıymış onun içinden küçük piston gibi birşey çıkardılarlastik tapaya benzer bunları tekrar alıştırıp geri takarız dedi usta
Şu an frenlerinizde öncekine nazaran bir sertlik var mı? Büyük ithimalle seconder pistonu söktü, merkezin geri bırakması daha uzun olabilir bu durumda. Zaten ustanız tekrar getirmenizi ve parçayı alıştıracağını söylemiş. Bence götürün sorununuzu düzgün bir şekilde gidersin.
şu anda frenlerimde bir sertlik olmadı ama daha iyi tutyorlar bilgisayarlı teste sokyuğumda %1 gibi çok iyi bir şaşma çıktı bu işlemden önce %65 gibiydi...
Aracın Abs 'limi benim Era 4 teker birbirinden bağımsız çalışıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Sapmaları bir görseniz her tekerin ayrı.. Ama özelliği bu ayrı ayrı güç üretmesi tekerlere Abs + Ebd bunun için var...
kadılıyorum usdalar genelde 2 senelik hesap yammazlar kısa zamanlı gidsin gelsin der ama kendi kaybeder zannetmem öyle düşündügünü uzun süreceginden böyle yapmış olabilir genede en iyisini uzmanı bilir fazla bi fikrim yok