Diskte sıkıntı yok, sadece görüntü açısından kötü görünüyor, önde pas yok, arka diskin merkezi jantın bağlandığı yer paslanmış, garantiden değişim yapılır mı? Ya da boyasam geçer mi?
bildiğim kadarıyla paslanmazlık garantisi kaporta parçalarına yapılıyor. bu parçalar içinde fren diski yok. diskin görevini yapamadığını söylerseniz ve mantıklıysa o zaman değişir.
Disk ve boya? Saka mi? yav zaten ilk frenlemede tüm boyayi atar. Disk balatalarin deydigi yerler ilk frenlemede gider. Lütfen mantikli olalim biraz. Disk boyanmaz - Pasmanmaz diskler var onlardan alip degistirin, baska cagresi yok.
Benim bildigim yinede boyanmaz ama neyse. Kullanilan diskte paslanir (kenarlardan). Coated disk alinsa sorun kalmaz
Astra'mi geçen hafta boyadım. Hala duruyor.İsiya dayanıklı ve yukarda da dendiği gibi zimparadan sonra yapılırsa kuvvetli olur.1000km yaptım duruyor ayni
Aynı paslanma sorunu var. Yıkama yaptıktan sonra jant iç kısımı pas lekesi oluşuyor. Özellikle ön disk hava kanalları iç kısımları paslı. Ayna bölümünde zaten problem yok. Balata gerekli temizliği yapıyor.