Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Fren Balataları

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda cagatayengin tarafından 20 Mart 2015 tarihinde açılan konu

1. cagatayengin

cagatayengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Çağatay Engin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Yaklaşık 2 ay önce hyundai getz satın aldım, aldığımda bir sıkıntı yoktu şu sıralar fren pedalına sert basmadığım sürece frenler tutmuyor arkadaşlarima sorduğumda fren balatalarindan olduğunu söylediler, gidip balatalari değiştirmeyi düşünüyorum fakat 19 yaşında olduğum için ilk bulduğum yere gidip düdüklenmek istemedim size bi danışayim dedim ortalama ne kadara mal olur ve sizce nereye gitmeliyim. Ankarada oturuyorum şimdiden teşekkür ederim

2. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şimdi Fren dediğimiz sistem sadece Balatalardan oluşmaz... Fren hidrolik merkezinden tut tahmin ettiğin gibi Balatalara kadar her yerde bir sorun olabilir. Benim naçizane tavsiyem, Ankara'da ilk önce yetkili servise gidip kontrol ettirmeniz. Size ne olduğunu ve tahmini fiyatını söylerler. Bu sayede sorunun tam nedenini öğrenir ona göre hareket edersiniz. Fren sistemi, Otomobillerde en hayati hususdur.

3. cagatayengin

cagatayengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Çağatay Engin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Eyvallah çok teşekkür ederim öyle yapayim o zaman

4. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Konu ilgili bölüme taşındı. Bahsedildiği gibi balata disk hidrolik ve daha pek çok parçaya baktırmakta fayda var.

Konuyu takip edip forumda benzer konuları araştırmanızı tavsiye ederim.

D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5. cemal 03

cemal 03 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Cemal ÖZDİLEKLER
    Yaşadığınız Şehir:
    43-KÜTAHYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    sayın forum yöneticilerine bir önerim var. kullandığımız araçların yedek parçalarının tahmini ömrünün ne kadar olabileceği, kullanıma ve çevre şartlarına göre kaç bin kilometre kullanılabileceği gibi bilgileri içeren siteye böyle bir modül oluşturulabilir mi.Örneğin fren balataları ortalama 35000 ile 40000 km kullanıllabilir, şehir içi sık dur kalk yapılırsa 20 000 km biter şeklinde. Yine örnek vermek istiyorum debriyaj baskı ve balatası ile ilgili bir modül oluşturularak kullanıcılar kullanım şekillerini,parça değişim zamanı gelmeye yakın nasıl belirti verdiği ve kaç bin kilometre kullandıklarını yazabilirler. Bu tür bilgilerin forum üyelerine faydalı olacağını düşünüyorum. biraz uzattım kusura bakmayın. Hayırlı Cumalar.

Bu Sayfayı Paylaş